Lazarevčani besni zbog pitanja u kvizu Slagalica: “Pravićete me od blata” - ugalj iz Lazarevca

10.04.2024

17:54

0

Autor: M. Vu.

Mnogi stanovnici Lazarevca izrazili su svoje iznenađenje i nezadovoljstvo zbog nepoznavanja odgovora na pitanje vezano za njihovu opštinu

Lazarevčani besni zbog pitanja u kvizu Slagalica: “Pravićete me od blata” - ugalj iz Lazarevca
Pitanje koje je razbesnelo Lazarevčane - Copyright Printscreen/RTS

Uvek spremna da iznenadi, popularni kviz "Slagalica" ponovo je izazvala buru reakcija među korisnicima društvenih mreža. Jučerašnja epizoda iz 10. emisije 173. ciklusa nije prošla neprimećeno, posebno među stanovnicima opštine Lazarevac.

U igri "Ko zna, zna", pitanje koje je iznenadilo i oba takmičara bilo je vezano za opštinu Lazarevac. Nažalost, ni jedan od takmičara nije uspeo da da tačan odgovor, što je izazvalo burnu reakciju među Lazarevčanima.

Famozno pitanje je glasilo: Kako se zove najjužnija opština Grada Beograda i ujedno jedina na slovo "L"?

Društvene mreže, posebno platforma Iks, brzo su postale poprište diskusija o ovom neobičnom događaju. Mnogi stanovnici Lazarevca izrazili su svoje iznenađenje i nezadovoljstvo zbog nepoznavanja odgovora na pitanje vezano za njihovu opštinu, a posebno se istakao jedan koji je napisao:

 

 

"Uvređen sam jer zahvaljujući uglju iz Lazarevca sija svaka druga sijalica u Srbiji. Hoće da se odvojimo od Beograda!", napisao je korisnik društvene mreže Iks, a onda su se nizali komentari: "Pravićete me od blata' - ugalj iz Lazarevca", "Stig'o Beograd do Lapova", "Meni je Lazarevac grad isto kao što Prokuplje nije Niš, nego grad za sebe", "I ja sam uvređena što to spada pod Beograd", "Laponija", "Što sad da se odvojimo kada su nam sve pokupili","I ja sam uvređena što to spada pod Beograd".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike