Protokol za jednu srpsku svadbu usijao mreže! Dragan Mon Šeri kiti automobile, kum dolazi "panamerom", kum Ivica "g klasom"

14.05.2024

23:04

0

Prema protokolu organizatora svadbe, hrana mora da bude dostavljena u kući do 9:00, dok muzika kreće pola sata kasnije

Protokol za jednu srpsku svadbu usijao mreže! Dragan Mon Šeri kiti automobile, kum dolazi "panamerom", kum Ivica "g klasom"
Copyright 24sedam/Danica Božović

Tradicionalna srpska svadba obično je poznata po mnogim običajima i ritualima, ali nedavno venčanje jednog para iz Srbije privuklo je pažnju javnosti zbog njihovog detaljnog planiranja i protokola.

Mladenci su do najsitnijih detalja isplanirali svoje venčanje kako bi izbegli bilo kakve nepredviđene situacije koje bi mogle da im pokvare svadbenu radost. Njihov protokol postao je pravi hit na društvenim mrežama, privlačeći pažnju i divljenje mnogih.

Prema protokolu organizatora svadbe, hrana mora da bude dostavljena u kući do 9:00, dok muzika kreće pola sata kasnije. Okupljanje svatova u mladoženjinoj kući zakazano je između 10:00 i 11:30, tokom kojeg devojke kiti goste, dok Dragan "Mon Šeri" preuzima deo obaveza kićenja automobila i zastave.

Nakon toga, kako se dalje navodi, Dimitrije se obraća svatovima i obaveštava ih o redosledu formiranja kolone, uz muziku koja ne prestaje svirati tokom celog procesa.

Precizno je navedeno i kojim redom će ići vozila, počev od "tetka Goce, kod koje će biti barjak, potom ide kum Radovan koji vozi "panameru", pa sve do "kuma Ivice sa G klasom".

Uostalom, protokol možete pročitati i sami:

Printscreen/Društvene mreže
 

 

Po "protokolu" najviše posla imao je Dimitrije, jer mu je zaduženje da ostane poslednji u kući i sve počisti!

Navedena tačna trasa odlaska po mladu

Kolona ide od Valjeva, odakle je očigledno mladoženja, do mladine kuće u Aranđelovcu. Takođe, navedena je i tačna trasa odlaska po mladu, a jasno su naznačena i mesta gde se automobili čekaju.

Ovaj protokol pokrenuo je mnogobrojne komentare komentara na društvenim mrežama.

"Pravda za Dimitrija", "Mene interesuje kako je Dragan Mon Šeri dobio nadimak", "Ko god je pevao na svadbi lepo se opario", glasili su neki od njih.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike