Mali Rus oduševio Srbiju! Pogledajte uz koje reči je čestitao praznike!

06.05.2024

22:07

0

Inače, na profilu "tvoj ruski brat" na Tik Toku može se videti više snimaka ovog lepog dečaka kako priča o tome koliko i zašto voli našu zemlju

Mali Rus oduševio Srbiju! Pogledajte uz koje reči je čestitao praznike!
Copyright Printscreen

Između Srba i Rusa postoji jaka veza i istorijsko prijateljstvo o čemu na jako simpatičan i šarmantan način na društvenim mrežama govori i jedan dečak iz Rusije koji već nekoliko godina sa svojim roditeljima živi u Srbiji.

On je na Tik Toku svojim prijateljima iz Srbije čestitao i Vaskrs.

- Zdravo, moji prijatelji iz Srbije. Ja sam Rus. Želim vam reći da u Rusiji živi preko 100 miliona pravoslavnih ljudi. Danas sa vama zajedno slavimo veliki praznik Uskrs. Hristos Voskrese, braćo Srbi. Rusi i Srbi - braća zauvek - poručio je ovaj dečak na odličnom srpskom jeziku što je naišlo na veliko oduševljenje pratioca ovog profila.

 

@tvojruskibrat

Srećan Vaskrs braćo Srbi #Vaskrs #Uskrs #Serbia #Srbija ♬ оригинальный звук - tvojruskibrat

 

Inače, na profilu "tvoj ruski brat" na Tik Toku može se videti više snimaka ovog lepog dečaka kako priča o tome koliko i zašto voli našu zemlju.

- Ćao, moji prijatelji iz Srbije! Ja sam Rus i želim da vam pričam o dugom i jakom prijateljstvu između naših zemalja. Naše prijateljstvo je iskreno i ima korene u dubokoj prošlosti - priča on na srpskom.

- Mi imamo istu pravoslavnu veru, slavimo iste praznike i naša istorija nas spaja. Ponosam sam što Rusi i Srbi mogu da se nazovu braćom. Držimo se zajedno! - poručuje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike