Moguća magla na putevima, potreban oprez u vožnji

21.03.2024

07:07 >> 07:14

0

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila.

Moguća magla na putevima, potreban oprez u vožnji
Copyright FOTO TANJUG/ VOJNET/ ALEKSANDRA ORLIĆ/

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima preko reka, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na području Zaječara učestali su sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima i zasecima, pa se savetuje oprezna vožnja i poštovanje saobraćajne signalizacije koja obaveštava o odronima. Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik II A-210 Kopaonik - Rudnica i II A-211 Kopaonik - Jaram. JP Putevi Srbije apeluje da vozači prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da budu maksimalno oprezni u vožnji.

Stanje na granicama

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se 10 sati, na graničnim prelazima Bezdan i Sremska Rača sedam, na Horgošu šest, na Bogojevu i Gradini pet, na graničnom prelazu Šid četiri, a na Kelebiji tri sata.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP Putevi Srbije, na naplatnim stanicama na auto-putevima nema zadržavanja vozila. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike