Vozači, oprez: Na pojedinim deonicama moguće formiranje tankog sloja leda - evo kakva je situacija na graničnim prelazima!

19.03.2024

18:35

0

I danas višesatno zadržavanje teretnjaka na izlazu iz Srbije

Vozači, oprez: Na pojedinim deonicama moguće formiranje tankog sloja leda - evo kakva je situacija na graničnim prelazima!
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Poslednji dani kalendarske zime donose zahlađenje u jutarnjim i večernjim časovima, zbog čega treba obratiti pažnju na stanje kolovoza, jer je na pojedinim deonicama moguć tanak i providan sloj leda, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Razlike između noćnih i dnevnih temperatura utiču i na učestale odrone koje treba očekivati na svim putevima kroz stenske useke i klisure.

Na teretnim terminalima graničnih prelaza na izlazu iz zemlje i danas su višesatna zadržavanja, najviše na Bogojevu - devet sati. Prema informacijama Uprave granične policije od 17.15 časova, teretnjaci na izlazu iz Srbije na Batrovcima čekaju osam sati, na Bezdanu i Šidu po šest, a na Gradini i Horgošu po pet sati.

Po dva sata čeka se na izlazu iz zemlje na graničnim prelazima Kelebija i Sremska Rača, a isto zadržavanje je na Preševu u oba pravca. Na putničkim terminalima granićnih prelaza nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike