Bez gužvi na glavnim putnim pravcima, na granicama se čeka i do 10 sati

14.03.2024

07:07

0

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 10 sati, a na prelazima Horgoš, Bogojevo i Bezdan šest sati

Bez gužvi na glavnim putnim pravcima, na granicama se čeka i do 10 sati
Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Glavni putni pravci u Srbiji su prohodni, a na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na putnim pravcima trećeg prioriteta održavanja, kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, zbog čega se preporučuje oprezna vožnja. Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik, II A-210 Kopaonik - Rudnica i II A-211 Kopaonik - Jaram. U okolini Zaječara treba voditi računa o sitnim odronima duž nestabilnih kamenih kosina i u klisurama, kojih je najviše na Đerdapskoj magistrali, upozoravaju "Putevi Srbije".

Na Batrovcima kamioni čekaju 10 sati

 Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 10 sati, a na prelazima Horgoš, Bogojevo i Bezdan šest sati, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 5:15, na prelazu Šid, takođe na izlazu, kamioni čekaju pet sati, na Kelebiji četiri, na Sremskoj Rači tri, a na Gradini jedan sat. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja ni za jednu kategoriju vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike