Stanje na putevima: Vozači, oprez, kolovozi su mokri zbog padavina - evo kakva je situacija na graničnim prelazima

13.03.2024

18:30

0

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila

Stanje na putevima: Vozači, oprez, kolovozi su mokri zbog padavina - evo kakva je situacija na graničnim prelazima
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Zbog promenljivih vremenskih prilika i čestih padavina kolovozi će i danas biti mokri pa je potrebna opreznija voznja zbog rizika od proklizavanja vozila, a u brdskom planinskim predelima učestalija je i pojava odrona, saopštio je danas Auto Moto Savez Srbije.

Još jedan razlog za opreznijom vožnjom su i brojne deonice na kojima je saobraćaj prilagođen radovima na putu, a zbog kojih je za prolazak pojedinih deonica potrebno više strpljenja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 17.15, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Na prelazu Batrovci teretna vozila na izlazu iz zemlje čekaju 10 sati, na Bogojevu sedam sati, dok je na Bezdanu i Horgošu zadržavanje za teretnjake šest sati. Kamioni na prelazima Gradina i Šid, takođe na izlazu, čekaju pet sati, a na Kelebiji i Sremskoj Rači tri sata. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Danas i sutra, zbog radova na zameni kabine za naplatu putarine, na auto-putu E-75, na naplatnoj stanici Vrbas, u smeru ka Subotici, za saobraćaj će biti zatvoren izlaz na petlji Vrbas. Saobraćaj će biti preusmeren na naplatnu stanicu Feketić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike