Teretna vozila na Batrovcima čekaju i do osam sati, izmene u saobraćaju zbog radova

11.03.2024

08:21

0

Prema podacima Javnog preduzeća Putevi Srbije, na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila

Teretna vozila na Batrovcima čekaju i do osam sati, izmene u saobraćaju zbog radova
Ilustracija - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Prema podacima Javnog preduzeća Putevi Srbije, na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, teretna vozila na Batrovcima, na izlazu iz zemlje, zadržavaju se osam sati, na graničnom prelazu Šid četiri, na graničnom prelazu Bogojevo tri, na Kelebiji dva sata, a na graničnom prelazu Gradina sat i po vremena.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi JP Putevi Srbije.

Radovi menjaju trase

Na auto-putu E-70, ispred nove petlje "Ruma", u smeru ka Batrovcima, od danas do 31. marta izvode se radovi na izvozu materijala sa starog izlaznog kraka petlje "Ruma", a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom uz smanjenje brzine kretanja, saopštilo je daans JP Putevi Srbije.

Naplatna stanica "Zmajevo", ka Beogradu, danas i sutra biće zatvorena za saobraćaj zbog radova na zameni kabine za naplatu putarine, a saobraćaj će biti preusmeren na naplatnu stanicu "Novi Sad sever".

Profimedia
 

Na auto-putu Ruma – Šabac, neposredno ispred naplatne stanice Šabac, u smeru ka Šapcu, od danas do 14. marta izvodiće se radovi na zameni elastično odbojne ograde, u razdelnom pojasu u dužini od oko 250 metara, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake.

Na putu Novi Bečej - Novo Miloševo, biće izvođeni radovi u sklopu redovnog održavanja, od 12. do 19. marta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Mladenovac – Selevac, u Mladenovcu, u toku su radovi na rehabilitaciji puta, do 25. marta, uz naizmenično propuštanje vozila.
 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike