Stanje na graničnim prelazima: Kamioni na Batrovcima čekaju 10 sati, na Bogojevu šest!

06.03.2024

19:00

0

Saobraćaj je van gradova slabijeg do umerenog intenziteta, i odvija se uobičajeno, za sada bez vanrednih zastoja i prekida

Stanje na graničnim prelazima: Kamioni na Batrovcima čekaju 10 sati, na Bogojevu šest!
Ilustracija - Copyright FOTO TANJUG/ ALEKSANDAR NIĆIFOROVIĆ

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima nema zadržavanja vozila, dok kamioni na graničnom prelazu Batrovci na izlazu čekaju 10 sati, na Bogojevu šest, a na Horgošu i Šidu po pet sati.

Na graničnom prelazu Bezdan teretna vozila na izlazu se zadržavaju četiri sata, na Kelebiji i Sremskoj Rači po tri sata, a na Gradini 150 minuta, saopštio je Auto Moto Savez Srbije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Kada je reč o uslovima za vožnju, oni mogu biti promenljivi zbog povremene kiše i mestimično vlažnih kolovoza, navodi AMSS.

Povremene snežne padavine i hladniji vazduh u planinskim predelima južne i jugostične Srbije stvoraju teže, zimske uslove zato je sada na tim putevima opasnost od proklizavanja točkova veća, pa je obavezna upotreba zimskih guma.

Saobraćaj je van gradova slabijeg do umerenog intenziteta, i odvija se uobičajeno, za sada bez vanrednih zastoja i prekida.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike