Humanost na delu: Nišlija našao izgubljen dečiji novac skupljan za 8. mart, evo šta će da uradi ako ne nađe vlasnika

05.03.2024

15:21

0

Autor: I.K.

Može se pretpostaviti da su dečica, koja su skupljala novac da kupe učiteljici ili nastavnici poklon za Dan žena, izgubila kovertu

Humanost na delu: Nišlija našao izgubljen dečiji novac skupljan za 8. mart, evo šta će da uradi ako ne nađe vlasnika
Copyright Facebook/Igor Todorović

Na društvenim mrežama podeljena je fotografija koja je ceo Niš podigla na noge.

Naime, Igor Todorović, inače potpredsednik moto kluba "Liga Džentlmena" iz Niša, našao je na ulici u naselju 9. maj, kovertu napravljenu od papira iz sveske u kojoj je novac, a na kojoj piše, najverovatnije dečjom rukom napisano "pare za 8. mart". 

Facebook/Igor Todorović
 

 

Može se samo pretpostaviti da su verovatno neka dečica, koja su skupljala novac da kupe učiteljici ili nastavnici poklon za Dan žena, izgubila kovertu. Iako potraga traje od juče, a objava se širi po mrežama, još nije nađeno ko je novac izgubio, kaže za 24sedam Igor Todorović.

-Još nismo našli ko je izgubio novac, ali se iskreno nadam da ćemo potragu ubrzo okončati. Ukoliko se niko ne javi, novac će biti uplaćen na račun nekog deteta kome je u tom trenutku to najpotrebnije, rekao je Todorović za 24sedam.

Ispod objave nižu se komentari. Hvale gest nalazača, ističući njegovu humanost da onaj ko je izgubio vredno prikupljani novac dođe do njega. Nije ni čudo kada se klub čiji je Todorović potpredsednik bavi humanitarnim radom.

Privatna Arhiva/Ustupljena fotografija
Igor Todorović

 

-Vodimo se time da činimo dobro i dobru se nadamo, a naša dela neka govore o nama, poručio je Igor.

Zato i na ovaj način se širi apel, ako neko zna ko je prikupljao novac, da može da kontaktira Igora Todorovića ili klub "Liga Džentlmena". Srećno!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike