Rekorderka "Potere" Sanja Pavlović za 24sedam: Otkrila kako je sama uspela da "razbije" tragača i uzme 500.000 dinara!

05.03.2024

19:51

0

Autor: I.K.

Odlučila je da se prijavi za kviz pošto godinama učestvuje u takozvanim pab kvizovima gde proverava znanje i nadograđuje ga

Rekorderka "Potere" Sanja Pavlović za 24sedam: Otkrila kako je sama uspela da "razbije" tragača i uzme 500.000 dinara!
Copyright RTS printscreen

Sanja Pavlović iz Beočina postigla je neverovatan uspeh u omiljenom kvizu "Potera". Ona je postala rekorder zato što je prva žena koja je sama ostvarila pobedu nad tragačem i osvojila 500.000 dinara.

Profesorka književnosti, koja radi kao administrativni asistent, sabira utiske za 24sedam, ističući da je ponosna na uspeh, bez obzira na pol, ali da je on time veći i slađi što je žena.

RTS printscreen
 

 

- Zaista nema smisla da se kvizovi smatraju "muškim sportom". Žena naprosto nema toliko u javnosti i stvara se možda pogrešan privid, ali volela bih da ih ovo ohrabri, da nas ima više u kvizovima, pa će samim tim stići i uspeh - navodi Sanja za 24sedam.

Kaže da je odlučila sama da se prijavi za kviz, pošto godinama učestvuje u takozvanim pab kvizovima, gde proverava svoje znanje i nadograđuje ga. U slobodno vreme, kako je rekla, gleda serije, sluša muziku i šeta svog psa jazavičara.

- Još kao dete sam volela da gledam kvizove, i došlo je vreme da se okušam u jednom ovakvom izazovu - navodi Sanja, dodajući da se do sada nije prijavljivala za "Slagalicu", ali da će možda u budućnosti i to probati.

RTS printscreen
 

Na početku je, priznaje, imala malo tremu, razmišljala je da li će uspeti da pokaže koliko zna i da li će moći da se fokusira. Verujući u svoje znanje, prihvatila je ponudu tragača Žarka od 500.000 dinara, i to je, pokazalo se, bio pravi izbor.

- Kada sam na prvo pitanje pogrešno odgovorila, jesam se bila malo uplašila da će me tragač stići, ali sve je ispalo na kraju dobro. Žarko je izuzetan tragač, državni prvak u kvizovima, i jeste bilo posebno izazovno njega pobediti. Možda sam priželjkivala tragačicu Milicu, prosto da bih prekoputa sebe imala ženu, ali sve je ispalo okej na kraju - navodi Sanja za 24sedam.

RTS printscreen
 

Dodaje da joj je značilo zapravo da bude prva od četvoro takmičara koja će odgovarati na pitanja, da probije led.

- Značilo mi je da igram prva, da to prebrodim. Imala sam tremu, ali kako je vreme odmicalo, trema je nestajala - priznaje.

Ostali takmičari, koji nisu prošli do finalnog kruga, bili su joj izuzetna podrška sve vreme.

RTS printscreen
 

- Bili su divni, aplaudirali su na kraju. Sa Igorom koji je iz Novog Sada ostala sam u kontaktu, divno iskustvo - zaključuje Sanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike