U "Poteri" osvojili 1.160.000 dinara, ali tvrde: Tragač je znao odgovore, ali je grešio iz žurbe da nas stigne

13.02.2024

18:35

0

Jovan Milošević, jedan od pobednika, podelio je svoje iskustvo i razloge za izbor srednje sume

U "Poteri" osvojili  1.160.000 dinara, ali tvrde: Tragač je znao odgovore, ali je grešio iz žurbe da nas stigne
Pobednici "Potere" - Copyright Printscreen/RTS

Uzbudljivo veče "Poteri" donelo je iznenađujuće trenutke i nekoliko hrabrih takmičara koji su zajedno osvojili impresivnu sumu od 1.160.000 dinara. Čak ni sjajni tragač Milan Bukvić nije uspeo da ih zaustavi, uprkos pet puta vraćanju u finalnoj igri.

Jovan Milošević, jedan od pobednika, podelio je svoje iskustvo i razloge za izbor srednje sume:

"Za srednju sumu sam se odlučio jer sam grešio neke stvari koje znam u pola noći. Najviše pratim sport, filmove, ali zanima me i istorija i geografija." On je osvojio 60.000 dinara i istakao da mu je bilo zadovoljstvo učestvovati u ovom popularnom kvizu.

Ipak, do poslednje igre nisu svi takmičari stigli, jer Ankica Agić, iako je pokazala zavidno znanje u prvoj igri, nije uspela da odbrani osvojenu sumu.

Pre početka kviza, svi takmičari su se načelno dogovorili da idu na srednje sume. Međutim, nakon ispadanja Ankice, Filip Kovačević i Luka Boroš su odlučili da pucaju visoko. Filip, osim 500.000 dinara, imao je još jedan motiv za pobedu, čime je dodatno začinio veče.

„Bilo je dodatno zanimljivo jer sam bivši kolega sa fakulteta tragača Milana Bukvića. Iako se nismo dobro poznavali tokom studiranja, lepo smo se ispričali tokom snimanja“, kaže Filip.

Foto: Printskrin/RTS
 

Diplomirani politikolog je i pasionirani učesnik kvizova, često učestvuje u pab-kvizovima, bio je i u Slagalici. „Ostaje još kviz Stigni me, ako znaš“, dodaje on.

Osim što je u zajedničku kasu doneo 600.000 dinara, treći finalista Luka Boroš je i najmlađi i još studira menadžment na FON-u. Luka je bio veoma aktivan sportista, deset godina je trenirao džudo i osvojio brojne medalje, a pored toga i osam godina fudbal.

Ističe i da nije mislio da će im 16 koraka u poslednjoj igri biti dovoljno da pobegnu, ali ih je poslužila sreća, a i vratili su tragača čak pet puta.

„Sigurno je znao svih tih pet pitanja, samo je grešio jer je žurio da nas stigne“, naveo je Jovan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike