Mama Eme ubijene u "Ribnikaru" uputila tužne reči suprugu: Videla sam danas ćerku likom na oca... Ali to niste vas dvoje i više nećete biti

30.01.2024

10:25

0

Autor: R.M.

To niste vas dvoje i nikada više nećete biti - stalni tandem u svim društvenim igrama i sportskim nadmetanjima, napisala je mama ubijene devojčice svom suprugu i ocu male Eme

Mama Eme ubijene u "Ribnikaru" uputila tužne reči suprugu: Videla sam danas ćerku likom na oca... Ali to niste vas dvoje i više nećete biti
Dragan Kobiljski - Copyright Printscreen/YouTube

Nina Borović Kobiljski, majka devojčice Eme Kobiljski koja je ubijena u školi "Vladislav Ribnikar", objavila je na svom FB profilu srceparajuću poruku suprugu Draganu.

Ona je ovu poruku objavila dan nakon što je počelo suđenje roditeljima Koste K., dečaka koji je izvršio masakr u školi, a poslednja rečenica mogla bi da se odnosi upravo na njih s obzirom da je dosadašnja istraga utvrdila da je otac mladog ubice vodio sina u streljanu i učio ga da puca.

Status prenosimo u celosti.

- Znaš Dragane, znaš li kako je lepo bilo kada sam danas videla stasalu ćerku, likom i delom nalik ocu.... on je ponosno gleda i sa odobravanjem potvrdno klima glavom na njene reči, usaglašeni u timskom radu... ona lepa, visoka, pravih leđa i duge kose..., on visok i ponosan... Ali mili, to nije tvoja Ema, visoka, lepa i pravih leđa, to nisi ti visok i ponosan... To niste vas dvoje i nikada više nećete biti - stalni tandem u svim društvenim igrama i sportskim nadmetanjima... to su neki drugi otac i ćerka koji nam pokazuju kako je roditelj slobodan da oseća sopstveni doprinos u detetovom uspehu, ali će probati da nam objasne da roditelj nipošto ne treba da snosi odgovornost kada pođe po zlu kojem je sam roditelj davno vrata širom otvorio i taj put detetu pokazao - napisala je ona.

 

 

Podsetimo, u Višem sudu u Beogradu juče je bilo veoma potresno. 

Pred početak suđenja Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima dečaka Koste K., koji je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio devetoro dece i školskog čuvara, roditelji žrtava su plakali i grlili jedni druge u znak podrške. Sa druge strane, Miljana je opušteno razgovarala sa advokatima Borivojem i Irinom Borović, a zaplakala je jedino kada su u sudnicu uveli Vladimira koga je kasnije u pauzi grlila i ljubila.

Nina Kobiljski, majka ubijene Eme, u sudnicu je ušla sa slikom ćerke. Ona je fotografiju u nekim trenucima mazila i čvrsto držala u svojim rukama. Sa suzama u očima u publiku su seli i drugi roditelji, koji su se uplakani grlili pred početak suđenja. Isto je bilo i ispred škole posle masakra kada su uz sveće i cveće, na taj način, jedni drugima davali podršku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike