"Ko je za bocku?": Starleta se snimala polugola među kartonima pacijenata - niški Dom zdravlja odmah pokreće postupak!

21.01.2024

18:02

0

Autor: 24sedam

Na jednom od snimaka, koja je starleta napravila, vidi se kako jednom rukom drži špric, a drugom otvara iglu

"Ko je za bocku?": Starleta se snimala polugola među kartonima pacijenata - niški Dom zdravlja odmah pokreće postupak!
Copyright Instagram_sav_taj_ludi_balkan

Pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je danas da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mere protiv pacijentkinje Katarine Đ. zbog provokativnih i uvredljivih fotografija i video-zapisa koja je napravila u vreme pauze u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante “Donja Vrežina”.

Nešić je napisala da se pacijentkinja javila jednoj od intervencija opšte medicine jer je imala nalog za injekcije.

- S obzirom da ovakvim ponašanjem nanosi veliku štetu ugledu Doma zdravlja Niš, kao zdravstvenoj ustanovi sa renomeom i ugledom, i da je bez pitanja slikala provokativne i uvredljive fotografije i snimala video-zapis koji je ponižavajući za našu struku, bićemo prinuđeni da preduzmemo određene mere u okviru zakona - navela je Nešić u objavi na Fejsbuku i podelila fotografije i video-snimke koje je napravila Katarina Đ.

Na jednom od snimaka, koja je starleta napravila, vidi se kako sedi za stolom u domu zdravlja na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama i namešta kosu, dok se na drugom snimku vidi kako jednom rukom drži špric, a drugom otvara iglu. Na tom video-snimku napisala je “Ko je za bocku”.

Katarina Đ. objavila je i fotografiju na kojoj se vidi kako drži šoljicu kafe u prostoriji gde se nalaze zdravstveni kartoni pacijenata.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike