"Svaka vam čast, stvorili ste velikog čoveka": Potez ovog dečaka oduševio Srbiju (VIDEO)

26.11.2023

12:03

0

Autor: I.K.

Video je oduševio sve koji su ga pogledali, jer svedoči o dobroti jednog dečaka

"Svaka vam čast, stvorili ste velikog čoveka": Potez ovog dečaka oduševio Srbiju (VIDEO)
Copyright TikTok/saska sretenovic

Izvesna Saška objavila je snimak na TikToku dečaka koji je na ulici zatekao usamljenog psića, te ga poneo sa sobom. Kako se može zaključiti iz opisa, napravljen je u Gornjem Milanovcu.

-Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam čast, stvorili ste velikog čoveka, napisala je ona u opisu videa.

Video je oduševio sve koji su ga pogledali, jer svedoči o dobroti jednog dečaka, koji je sa sebe skinuo duks da bi pokrio psa, kog je i poneo sa sobom.

Ostalo je nepoznato kuda ga je odveo, da li svojoj kući ili samo da ga pomeri na bezbedno, ugreje i nahrani, a komentari koji su ispratili video svedoče koliko je ovaj gest dirnuo sve.

-"Jao bože predivno, suze su mi krenule", "pola sata nisam mogla da prestanem da plačem", "ima još LJUDI... Bravo, divni dečače!", "nadam se da je ovaj video došao do njegovih roditelja, da puknu od sreće kakvo su dete odgajili, bravo care mali!!!" samo su neki od njih.

Može se među brojnim komentarima pohvale videti da se dečak zove Lazar, kao i da je sa psom ušao u autobus.

 

@saska_sretenovic Roditelji ovog deteta treba da budu ponosni. Svaka vam cast, stvorili ste velikog coveka.🫶🏼🥹 #fyp #goviral #fypシ #dogsoftiktok #love #kids #gornjimilanovac ♬ Sad, sad, beautiful piano solo(949897) - ayumu tanahasi

 

Inače, na TikToku je objavljen ovaj video uz komentar "srećan kraj za ovu malu radost" na kojem se može videti ova kuca kako radosno skakuće, pa se pretpostavlja da je dobro zbrinuta. 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike