Bolji i efikasniji uslovi: Gašić obišao renovirani Zavod za zdravstvenu zaštitu pripadnika MUP-a u Beogradu (FOTO)

14.11.2023

16:31

0

Gašić je istakao da je Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana na prvom mestu

Bolji i efikasniji uslovi: Gašić obišao renovirani Zavod za zdravstvenu zaštitu pripadnika MUP-a u Beogradu (FOTO)
Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas objekat Zavoda za zdravstvenu zaštitu pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Durmitorskoj ulici u Beogradu.

Zavod je u proteklom periodu renoviran i modernizovan, čime su obezbeđeni bolji uslovi za zdravstvenu zaštitu aktivnih i penzionisanih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, saopštio je MUP.

- Objekat ove ustanove koja pruža zdravstvenu zaštitu pripadnicima policije dugo je bio zapostavljen. Njegovim obnavljanjem biće poboljšana ne samo neophodna zdravstvena zaštita policajaca, već i bolji i efikasniji uslovi za rad stručnog osoblja ove ustanove koji vode računa o zdravlju naših policajaca - izjavio je ministar Gašić.

Najavio da će Ministarstvo nastaviti da pruža podršku ovoj ustanovi koja je i vatrogascima-spasiocima pružala pomoć u njihovim misijama u inostranstvu.

Gašić je istakao da je Ministarstvu unutrašnjih poslova bezbednost svih građana na prvom mestu, zbog čega će se nastaviti sa ulaganjem u kvalitet života i rada njegovih pripadnika koji su spremni da se suoče sa složenim bezbednosnim izazovima i odgovore na svaki postavljeni zadatak kako bi zaštitili građane Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike