Besplatna pravna pomoć za korisnike: Razgovori osiguranika sa hrvatskim fondom u Beogradu i Sremskoj Mitrovici

13.11.2023

10:30

0

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska

Besplatna pravna pomoć za korisnike: Razgovori osiguranika sa hrvatskim fondom u Beogradu i Sremskoj Mitrovici
PIO Fond - Copyright Google Maps

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje saopštio je danas da će međunarodni dani razgovora sa hrvatskim fondom biti održani 28. novembra u Sremskoj Mitrovici i 29. novembra u Beogradu. 

Razgovori se odnose na osiguranike koji imaju staž osiguranja navršen u Srbiji i Hrvatskoj i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, ostvarenih primenom bilateralnog sporazuma o socijalnom osiguranju. 

Na ovim razgovorima će savetodavci iz hrvatskog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiti besplatnu pravnu pomoć licima koja ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Hrvatske.

Međunarodni dani razgovora sa Hrvatskom biće održani vaju 28. novembra u Sremskoj Mitrovici, od 9 do 13.00 časova (prostorije RF PIO Filijala u Sremskoj Mitrovici, Svetog Dimitrija 4) i 29. novembra u Beogradu, od 9 do 13.00 časova (Pariska 9).

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745.

Prilikom dolaska treba poneti lična dokumenta i svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem, saopštio je Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike