Vozači, oprez: Radovi menjaju režim saobraćaja - evo koje deonice puteva su zatvorene

14.10.2023

08:55

0

Informacije je saopštilo JP "Putevi Srbije"

Vozači, oprez: Radovi menjaju režim saobraćaja - evo koje deonice puteva su zatvorene
Bubanj Potok - Copyright Foto: Putevi-Srbije

Na deonici puta Užice-Bela Zemlja do 17. oktobra izvode se radovi na sanaciji oštećenja šahti uz naizmenično propuštanje vozila semaforima, saopšteno je danas iz JP "Puteva Srbije".

Na auto-putu E-75, kod Bubanj Potoka u oba smera danas u periodu od osam do 14 časova najavljena je izmena režima saobraćaja zbog radova na mostovima. Za saobraćaj će biti zauzete vozna i zaustavna saobraćajna traka u dužini od 50 metara.

Kako je navedeno u saopštenju, na auto-putu E-75 kod petlje Mali Požarevac-petlja Vrčin u smeru ka Beogradu do 15. oktobra do 17 časova izvde se radovi na polaganju optičkih kablovskih instalacija uz zatvaranje zaustavne saobraćajne trake.

Na deonici Kokin Brod-Pribojska Banja do 30. decembra izvode se radovi na sanaciji klizišta uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.

U Novom Sadu u ulici Temerinski put do 31. oktobra najavljena je izmena režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom smera Sirig-Novi Sad, navedeno je u saopštenju "Puteva Srbije".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike