Ujutru hladno, tokom dana toplije, za vikend i do 27 stepeni, ali stiže zahlađenje

06.10.2023

05:57

0

Autor: I.K.

Prolazno naoblačenje u nedelju

Ujutru hladno, tokom dana toplije, za vikend i do 27 stepeni, ali stiže zahlađenje
Ilustracija - Copyright Tanjug/Nemanja Jovanović

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda u petak ujutru biće hladno, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne Srbije sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku povremeno i jak. Najniža temperatura od 7 do 13, a najviša dnevna temperatura od 21 do 25 stepeni.

U subotu ujutru hladno, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana pretežno sunčano uz malu i umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 10 stepeni, a najviša od 23 do 27 stepeni.

Prolazno naoblačenje u nedelju, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima. Vetar slab i umeren, u Negotinskoj Krajini povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 6 do 13, a najviša od 23 do 26 stepeni.

U ponedeljak hladnije. Ujutru kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana malo i umereno oblačno. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša od 19 do 22 stepena. 

Prema prognozi za period od 10. do 14. oktobra jutra hladna, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije sa kratkotrajnom maglom. Tokom dana pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost i toplo za ovaj period godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike