Danas mogući pljuskovi s grmljavinom, popodne stiže razvedravanje, na snazi narandžasti meteo-alarm

25.09.2023

06:25

0

Autor: I.K.

Na snazi će i danas zbog količine padavina biti narandžasti meteo-alarm

Danas mogući pljuskovi s grmljavinom, popodne stiže razvedravanje, na snazi narandžasti meteo-alarm
Copyright Tanjug/Vladimir Šporčić

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas će biti umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, a ponegde je moguć pljusak sa grmljavinom. Pre podne na severu i istoku, a do kraja dana i u ostalim krajevima prestanak padavina, zatim i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 14 do 18 °C, a najviša od 20 do 27 stepeni.

Na snazi će, ipak, zbog količine padavina biti narandžasti meteo-alarm.

U utorak se očekuje malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 17, a najviša od 23 do 28 stepeni. 

Malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima biće i u sredu. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 17, a najviša od 24 do 28 stepeni.

U četvrtak takođe malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 16, a najviša od 25 do 28 stepeni.

Prema prognozi za period od 29. septembra do 3. oktobra, u većini dana malo do umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima, osim za vikend, kada se očekuje prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz manji pad temperature.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike