Neka se spreme ovi delovi Srbije! RHMZ najavio da će naredna dva sata kiša pljuštati

14.09.2023

18:10

0

U Srbiji u petak promenljivo oblačno, dok se kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju uglavnom na jugu, jugozapadu i zapadu Srbije

Neka se spreme ovi delovi Srbije! RHMZ najavio da će naredna dva sata kiša pljuštati
Ilustracija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u naredna dva sata na području Pomoravlja i istočne Srbije očekuje se pretežno oblačno vreme, mestimično s kišom. Takođe, izolovana pojava pljuskova s grmljavinom moguća je u Bačkoj i Banatu.

- U naredna dva sata na području Pomoravlja i istočne Srbije pretežno oblačno, mestimično s kišom, dok se izolovana pojava pljuskova s grmljavinom očekuje u Bačkoj i Banatu - piše RHMZ.

Foto: Printskrin/RHMZ
 

 

Ova najava je objavljena u 17:40 časova. 

Vreme narednih dana


U Srbiji u petak promenljivo oblačno, dok se kiša i pljuskovi sa grmljavinom očekuju uglavnom na jugu, jugozapadu i zapadu Srbije. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 13 do 19°C, maksimalna dnevna od 25 do 29°C.

U Beogradu u petak promenljivo oblačno, malo svežije i suvo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura 18°C, maksimalna dnevna 26°C.

U Srbiji u subotu više sunca, ali i dallje povremeno uz oblačnost, na jugoistoku ujutro i sa kišom. Od nedelje sunčano i toplije, pa će sledeće sedmice ponovo biti veoma toplo, uz temperature preko 30°C.

U Beogradu u subotu više sunca, ali i dallje povremeno uz oblačnost. Od nedelje sunčano i toplije, pa će sledeće sedmice ponovo biti veoma toplo, uz temperature preko 30°C.
 

Bonus video:

RINA

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike