Stanje na graničnim prelazima: Na jednom se čeka i četiri sata!

17.08.2023

17:51

0

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta

Stanje na graničnim prelazima: Na jednom se čeka i četiri sata!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Siniša Kopunović

Na graničnim prelazima u Srbiji zadržavanja su od 20 minuta do četiri sata, a najviše se čeka na prelazu Batrovci - do 240 minuta za teretna motorna vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, dok je na prelazu Bački Vinogradi, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Na prelazima Gradina i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 20 minuta, a na graničnom prelazu Preševo, na izlazu/ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 25 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, kao ni na naplatnim stanicama, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike