Stanje na putevima i graničnim prelazima: Smena turista i kraj prvog dela avgusta donose gužve

11.08.2023

07:31

0

Na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gostun i Preševo na izlazu vozila čekaju 30 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš na izlazu 120 minuta

Stanje na putevima i graničnim prelazima: Smena turista i kraj prvog dela avgusta donose gužve
Ilustracija - Copyright Tanjug/Aleksandar Ćirić

Poslednji radni dan u nedelji donosi povremeno pojačan saobraćaj, a razlog tome je i kraj prvog dela avgusta, kao i smena turista, što dovodi do većeg protoka vozila i pojačanog saobraćaja, kako na auto-putevima tako i na graničnim prelazima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim terminalima na graničnom prelazu Gostun i Preševo na izlazu vozila čekaju 30 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš na izlazu 120 minuta.

Zadržavanje za teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu je 60 minuta.

Produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi, pa je do 3. septembra radno vreme od ponedeljka do četvrtka od 7 do 19.00 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 22.00 časa.

Produženo je radno vreme i graničnog prelaza Bajmok do 10. septembra, pa je radno vreme od ponedeljka do četvrtka d 07 do 19.00 časova, a petkom, subotom i nedeljom od 7 do 24.00 časa

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike