Pedofili vrebaju grčkim plažama! Snimaju decu skrivenim kamerama, Srbin uhvatio jednog kada mu je snimao ćerku!

10.08.2023

11:59

0

Autor: R.M.

Decu na plažama pedofili najčešće snimaju mobilnim telefonom ali imaju i skrivene kamere u ključevima od kola, satovima, knjigama pa čak i naočarima za sunce

Pedofili vrebaju grčkim plažama! Snimaju decu skrivenim kamerama, Srbin uhvatio jednog kada mu je snimao ćerku!
Ilustracija - Copyright Profimedia/Pixabay

Većina ljudi sa malom decom ne razmišlja o tome kakve sve opasnosti mogu da vrebaju na plažama i na koje načine neko može da zloupotrebi njihove mališane.

Svedoci smo proteklih dana da je u nekim zemljama, poput Tunisa, bilo čak i pokušaja otmice naše dece ali opasnosti ne moraju uvek biti ovako "vidljive".

Naime, na plažama postoji posebna vrsta predatora, tačnije pedofila, koji vrebaju pogodan trenutak da bi snimili nečije dete a onda te snimke i fotografije prodavali na internetu.

A da ova pojava nije retka pokazuju u primeri iz prethodnog vremena, kada su neki naši građani uspevali i da uhvate pojedine pedofile koji su im snimali decu. O svemu ovome bilo je reči i na grupi Grčka info, gde su u jednom postu upozorili roditelje da slike obnažene dece ne kače po društvenim mrežama kao i da ih oblače u kupaće kostime na plažama kako njihovi snimci ne bi završili u nekoj pedofilskoj bazi.

Post prenosimo u celosti:

- Mame i tate koji puštate decu golu na plažama ili bazenima, ovo je post za vas!

Vaši komentari "Pedofila je bilo uvek i biće ih" ne piju vodu. Pedofila jeste bilo oduvek ali ih sada uz pomoć mobilnih telefona i interneta ima mnogo više i nikada im nije bilo lakše da dođu do snimaka vaše nage dece.
Komentari "Pedofila ima svuda, a ne samo na plažama" su takođe glupi. Deca nisu gola "svuda" već na plažama.
Vašu golu decu na plažama ne slikaju isključivo pedofili - slikaju ih i oni koji snimke dece prodaju pedofilima i razvijaju taj biznis.
Komentar "Pedofili će slikati i decu u kupaćem" - Slika vašeg deteta će mnogo lakše i brže biti prodata i iskorišćena na internetu ako je dete bez odeće. Na slike deteta u kupaćem niko ne obraća posebnu pažnju.
Komentar "Ja sam uvek pored deteta na plaži, ubila bih ga da mi dodirne dete" - zaista mislite da pedofili dodiruju decu na plažama?
Komentar "Deca ne mogu gola, a devojke mogu u tangama???" - No comment!
"Da li je neprirodnije da se deca od 2-3 godine kupaju gola ili kada se devojcici od 2-3 godine natakari gornji deo od kupaceg kostima???" - I opet No comment!
Ovo su samo neki od komentara na mom prethodnom postu sa pitanjem o vašem stavu na ovu temu. Ovi komentari pokazuju koliko smo needukovani, neobavešteni i koliko malo znamo čak i kada su teme o našoj deci u pitanju.

Profimedia
Ilustracija

 

OBRATITE PAŽNJU NA SLEDEĆE 

• Decu na plažama pedofili najčešće snimaju mobilnim telefonom. Međutim koriste i druge sprave. Recimo, običan ključ od automobila u koji je integrisana mala kamera, ručne satove sa kamerom, knjige. Čak i kamerice koje se nalaze u ramu najobičnijih naočara za sunce.
• Koriste i hemijske olovke s ugrađenom jakom kamerom koje imaju i USB i mikro karticu.
• Prošlog leta u jednoj susednoj zemlji uhapšena su dvojica stranih državljana koja su snimala golu decu kamerom koju su držali u frižideru za plažu! (pogledajte u fotografijama)
• Teško ih je prepoznati jer često su to muškarci (pa čak i žene) koji na plažu dolaze sa svojim porodicama od kojih skrivaju svoje bolesne nagone.
• Stručnjaci kažu da su plaže sa golom decom "švedski sto" za manijake
• Ovi sadržaji se ili razmenjuju ili se prodaju, a najtraženiji su snimci što mlađe dece jer postižu veću cenu na tržištu
• Statistiku uhvaćenih prestupnika dok su snimali nagu decu na plažama neću prenositi, broj nije mali
• "Slobodnim izlaganjem genitalija svoje dece vi omogućavate pedofilima da prodaju snimke, time zarađuju ogromne sume, koje ulažu dalje u širenje mreže. Nije samo pitanje direktna zaštita dece koja se nalaze na slikama i snimcima, ti materijali predstavljaju ogromno tržište, kom se mora iseći dotok "sveže krvi". Roditelji moraju da daju svoj doprinos tome, ali za to moraju biti informisani!"
• Prošlog leta u Nea Kalikratiji naš turista je uz pomoć drugih uhvatio manijaka koji je snimao dečake i devojčice podvodnom kamerom. Među ostalim snimcima našao je snimak svoje ćerke i žene. Pisali smo o tome prošle sezone.

Profimedia
Ilustracija

 

..............

I za kraj... ne znam kako da umekšam, prosto ću otvoreno napisati. Čitajte, razmišljajte, nemojte gledati samo slike, uključite logiku, budite otvoreni da naučite nešto novo, edukujte se, informišite se, pitajte ako vam nije jasno...
Sada verovatno shvatate zašto sam juče pitala koji je vaš stav o golišavoj deci na plažama i verovatno vam je jasno da ste napravili glupost kada ste pisali "Vama je dosadno u životu čim to pitate", "Kakve veze ovo ima sa grupom??", "Šta vas interesuje šta deca nose", "Strašno o čemu pišete!!" itd...
Koristite internet i da se malo obrazujete, a ne samo da ostavljate ružne i zajedljive komentare. Koristite potencijal ovakvih korisnih grupa da naučite što možda niste znali, a ne da vam događaj godine budu bezobrazni Grci što su "uveli obavezne kacige".

MOJE PITANJE SADA: DA LI ĆETE I DALJE I NAKON ČITANJA OVOG TEKSTA PUŠTATI DECU DA BUDU GOLA NA PLAŽAMA 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike