Nezapamćene cene na grčkoj plaži iznenadile turiste! Frape skoro za "dž", a jeftine i ležaljke: "Nismo mogli da verujemo"

11.07.2023

21:32

3

Turisti su bili prijatno iznenađeni kada su videli da frape košta samo 1,50 evro, isto koliko i espreso ili domaća kafa

Nezapamćene cene na grčkoj plaži iznenadile turiste! Frape skoro za "dž", a jeftine i ležaljke: "Nismo mogli da verujemo"
cene u Haniotiju iznenadile turiste - Copyright Foto: Profimedia

Na popularnoj Fejsbuk grupi "Nikana" objavljena je snimka cenovnika koji je mnoge turiste ostavio u šoku.

Na plaži u Haniotiju, u Grčkoj, cene su iznenađujuće niske u poređenju sa drugim turističkim mestima.

Turisti su bili prijatno iznenađeni kada su videli da frape košta samo 1,50 evro, isto koliko i espreso ili domaća kafa. Cene ostalih pića takođe su pristupačne - kapućino je 1,70 evro, svež đus 2,50 evro, dok je pivo 1,80 evro. Za 1,70 evro možete uživati u krofni ili parčetu pice, dok je specijalna ponuda hot doga takođe iznenađujuće jeftina - 1,50 evro.

 

 

Pored toga, cene ležaljki su takođe povoljne.

Na gradskoj plaži u Haniotiju, set od dve ležaljke i suncobrana kreće se od 12 do 20 evra.

Ovo znači da turisti mogu celog dana koristiti ležaljke bez obaveze da naručuju dodatne usluge. Može se ostaviti peškir na ležaljkama i odlaziti i vraćati se tokom dana, a ležaljke su rezervisane od 7 ujutru do 21 uveče.

„Kada su ležaljke u pitanju, na gradskoj plaži se set od dve ležaljke i suncobrana kreće od 12 do 20 evra. Za taj novac set imate ceo dan na raspolaganju i niste dužni da poručujete bilo šta. Možete ostaviti svoje peškire na ležaljkama i odlaziti i vraćati se, ležaljke su vaše od 7 ujutru do 21 uveče“, navedeno je uz savet da „ako želite da pronađete najpovoljniju opciju za ležaljke u svom letovalištu, definitivno je potrebno da svratite i pitate na više mesta“.

Iako su mnogi turisti bili skeptični u vezi sa cenama, drugi su potvrdili da su cene u ovom lokalu uvek bile niske i nisu se menjale tokom godina. Turisti su izrazili zadovoljstvo zbog pristupačnih cena i kvaliteta usluga.

Ovaj neočekivano nizak cenovnik na plaži u Haniotiju privukao je pažnju turista i postao tema razgovora na društvenim mrežama. Mnogi turisti su se zainteresovali za ovo mesto i planiraju posetu kako bi iskusili ove povoljnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike