Vozači, obavezno ovo pročitajte! Pred vama je spisak deonica na kojima se izvode radovi

02.07.2023

14:11

0

Na auto-put E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, ka Novom Sadu izvode se radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake, do 04. jula do 10 sati

Vozači, obavezno ovo pročitajte! Pred vama je spisak deonica na kojima se izvode radovi
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-put E-75, u tunelu Predejane, smer ka Vranju, u desnoj tunelskoj cevi, normalizovan je saobraćaj nakon saobraćajne nezgode, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-put E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, ka Novom Sadu izvode se radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake, do 04. jula do 10 sati.

Saobraćaj se odvija sledećom dinamikom: u smeru ka Novom Sadu za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, kao i kraci petlje Batajnica: Zemun-Novi Sad i Šid-Zemun/Pančevo, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera i preticajnom trakom u smeru kretanja.

U smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Alternatvni putni pravci su: za vozila koja se kreću iz pravca Zemun/Pančevo ka Novom Sadu kretati se u pravcu Beograd - Šid i prestrojiti se na petlji Beograd, desno pa pravo, pa desno krakom Novi Sad - Aerodrom/Beograd kretati se do paralelne rampe i nakon 150 metara uključiti se desno na rampi za Novi Sad i nastaviti levom trakom ka Novom Sadu.

Za vozila koja se kreću iz pravca Šid/Aerodrom/Ostružnica ka Zemun/Pančevo: produžiti ka Novom Sadu, isključiti se desno na petlji Novi Banovci, zatim se kroz petlju vratiti na pravac ka Beogradu i isključiti se desno na petlji Batajnica, za Zemun/Pančevo.

Na auto-putu E-75, petlja Autokomanda – aerodrom Nikola Tesla, ka Šidu izvode se radovi na montaži i demontaži državnih zastavica 02. i 03. jula od 23 do 2 časa, u pokretu, uz zatvaranje preticajne saobraćajne trake.

Na Pančevačkom mostu, ka Pančevu biće izvođeni radovi na popravci oštećenja, od 03. do 05. jula, od 20 do 5 časova, uz zatvaranje desne saobraćajne trake. Saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom.

Na putu Stari Žednik - Čantavir, zbog radova na rehabilitaciji puta, do 04. jula saobraćaj je regulisan semaforima i adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike