Nove moćne mašine u floti Vojske Srbije: Fapovi kamioni stigli iz Priboja

31.05.2023

17:18

0

Ovo je značajan uspeh i radnika i menadžmenta FAP korporacije, a radi se o ugovoru koji je sa Ministarstvom odbrane potpisan pre nešto više od godinu dana

Nove moćne mašine u floti Vojske Srbije: Fapovi kamioni stigli iz Priboja
Moćne mašine priključile se floti Vojske Srbije - Copyright Foto: RINA

FAP iz Priboja, poslednjeg dana maja, Vojsci Srbije isporučo kontigent od 12 moćnih kamiona novije generacije. U pitanju su vozila 2228, koja će se koristiti za različite vojne namene, sa pogonima na svih šest točkova i sa dodatnim modifikacijama po zahtevima kupca.

Ovo je značajan uspeh i radnika i menadžmenta FAP korporacije, a radi se o ugovoru koji je sa Ministarstvom odbrane potpisan pre nešto više od godinu dana.

- Ovo je veliki dan za naš FAP. Uspešno smo završili jedan značajan posao, na ponos svih nas u FAP-u ali i grada Priboja. U toku je realizacija i ugovora za još 10 ovakvih vozila, a na vidiku su i drugi, veoma značajni poslovi, koji garantuju izvesniju budućnost i FAP-a i Priboja - rekao je dr Milutin Živković, generalni direktor FAP korporacije.

RINA
FAP fabrika u Priboju

Uspešno završen posao stvara dobru osnovu i za nove poslovne korake pribojske Fabrike kamiona,kako u tehnološkom unapređenju tako i u realizaciji sve brojinijih poslova i ugovora koji su na vidiku.

- Naravno, novi poslovi traže i nove, pre svega kvalifikovane ljude,majstore,inženjere i radnike svih profila, kako bi se povereni poslovi uspešno realizovali. Podsetimo,nedavno je po raznim osnovama radni odnos u ovoj Korporaciji zasnovalo 90 iskusnih i mladih radnika,a vrata FAP-a otvorena su i za ljude iz susednih opština - dodao je Živković.

Evidentno, ovde se ponovo radi na duže staze i ako ovakve slike, isporuke bilo potpuno novih kamiona bilo remontovanih vozila, što češće budemo viđali u krugu FAP-a i na ulicama Priboja,onda i FAP i ovaj grad,ne treba da brinu za svoju budućnost.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike