Žestok sukob Slobodana Ćustića i dr Kona na društvenim mrežama: Surove prozivke, najavljena je i tužba

29.09.2020

15:27 >> 07:51

0

U intervju je glumac uporedio doktora sa Mengeleom i naveo da ne govori istinu

Žestok sukob Slobodana Ćustića i dr Kona na društvenim mrežama: Surove prozivke, najavljena je i tužba
Copyright ATA Images/A.K./Antonio Ahel

„Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji vam kažu da lažem i da to radim iz interesa. Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom“, napisao je jutros epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon na svom Fejsbuk profilu izvazavši veliku pažnju svojom zagonetnošću.

Najgori i ostrašćeni lažovi su oni koji vam kažu da lažem i da to radim iz interesa. Takvi lažovi nikada neće shvatiti šta je nasušna potreba za istinom.

Posted by Predrag Kon on Понедељак, 28. септембар 2020.

 

Ali, prema svemu sudeći, Konove reči su odgovor glumcu Slobodanu Ćustiću, koji je u intervjuu za Direktno.rs rekao da dr Kon „laže i zastrašuje narod“, dok dr Darija Kisić Tepavčević „daje problematične izjave“.

“Kriminal pod zaštitom duboke države”

– Darija Kisić Tepavčević je svojim ozbiljno problematičnim izjavama sama sebe stavila na pijedestal neznanja i kriminala pod zaštitom duboke države. Mengele je otvoreno izjavljivao čime se bavi, radio eksperimente na logorašima, a dr Predrag Kon kao nečiji izaslanik, izjavljuje gomilu stvari koje su neistine. Njegove tzv. preporuke, ako malo pročitate o svojstvima tih mera zaštite, nameću elementarno logičan zaključak da je glavni cilj zastrašivanje naroda i pretvaranje u večne pacijente – reči su koje je Ćustić izgovorio u intervjuu za Direktno.rs.

Upravo je pominjanje Mengelea bio razlog da se dr Kon oglasi još jednom na Fejsbuku:

Slobodane Ćustiću:Vaša izjava u kojoj me poredite sa najmonstruoznijem nacističkim zločincem (Mengele) zaslužuje prezir. Međutim i tužbu.

Posted by Predrag Kon on Понедељак, 28. септембар 2020.

“- Slobodane Ćustiću: Vaša izjava u kojoj me poredite sa najmonstruoznijim nacističkim zločincem (Mengele) zaslužuje prezir. Međutim i tužbu”.

Do objavljivanja ovog teksta, Ćustić se nije oglašavo na Fejsbuku.

Kako će se rešiti ovaj okršaj, ostaje da se vidi.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike