Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Dečaka pretukli drugovi na putu od škole do kuće?

13.02.2023

12:45

0

Autor: J. J.

O celom slučaju obavešten je dežurni tužilac u Vranju

Jezivo vršnjačko nasilje u Vranju: Dečaka pretukli drugovi na putu od škole do kuće?
Nasilje Ilustracija - Copyright Profimedia

Vranjskoj policiji prijavljen je slučaj vršnjačkog nasilja, kada je u petak veče pretučen dečak (13).

Oni su odbili da iznose detalje pošto su u pitanju maloletnici.

U Višem javnom tužilaštvu u Vranju, Novostima je danas potvrđeno da je povodom ovog događaja od strane policijskih službenika, obavešten dežurni tužilac, te je određeno da se sačini izveštaj o predmetnom događaju, obzirom da su u pitanju deca, i obavesti Centar za socijalni rad preduzimanja mera iz njihove nadležnosti.

Profimedia
 

Dečak na ekskurziji pretučen

Podsetimo, krajem januara, lekari iz Instituta za majku i dete u Beogradu pozvali su policiju i obavestili da je u pratnji roditelja primljen dečak (12) koji ima povrede po telu, a zadobio ih je od vršnjaka na ekskurziji van Srbije. 

U istrazi su do sada u pratnji roditelja izjave dali učenici koji su mučili druga, nastavnica koja ih je vodila i dečak koji je žrtva vršnjačkog nasilja.

Takođe, početkom januara dve devojčice su posle rasprave napale treću u kafiću, a u novembru prošle godine desilo se jezivo vršnjačko nasilje kada je maloletni učenik udarao dečaka pesnicama i terao ga da lupa glavom u školsku klupu. Isti dečak zatezao je kanap drugom dečaku oko vrata.

U Vranju se dogodio incident koji je zgrozio i potresao Srbiju kada je krajem oktobra u dečjoj igraonici grupa osmogodišnjih dečaka krvnički pretukla dečaka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike