Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio dva primorska grada u Crnoj Gori koja obeležavaju svoj dan, evo šta im je poručio (FOTO)

22.11.2022

13:16

0

Autor: 24sedam

Gradonačelnik je u ime Novosađana građanima Budve čestitao Dan opštine

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio dva primorska grada u Crnoj Gori koja obeležavaju svoj dan, evo šta im je poručio (FOTO)
Milan Đurić u poseti Crnoj Gori - Copyright Instagram/milandjuric_gradonacelnik

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić posetio je dva primorska grada, Budvu i Tivat, gde se sastao sa predsednicima opštine. 

Gradonačelnik je u ime Novosađana građanima Budve čestitao Dan opštine.

- Ovo je važan datum za Budvane, koji 22. novembar obeležavaju i kao Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu. Hvala domaćinu Milu Božoviću na gostoprimstvu. Siguran sam da će Budva, uz druge opštine sa kojima se kandiduje za Evropsku prestonicu kulture 2028. godine, izvojevati pobedu i doneti titulu na primorje - napisao je Đurić na svom Instagram nalogu.

 

 

On je takođe čestitao i građanima Tivta Dan opštine, te dodao da će Grad Novi Sad i dalje podržavati bokeljske opštine – Budvu, Tivat, Kotor i Herceg Novi koji zajedno pretenduju da 2028. godine budu nosioci titule Evropske prestonice kulture.

 -O tome i o nastavku saradnje razgovarao sam sa dragim prijateljem, predsednikom Željkom Komnenovićem - stoji na Instagram profilu Đurića.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike