"Negujući tradiciju slavnih kolubarskih heroja": Ministar odbrane čestitao Dan Kopnene vojske

16.11.2022

08:44

0

Autor: 24sedam

Čestitku je pripadnicima Kopnene vojske uputio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić

"Negujući tradiciju slavnih kolubarskih heroja": Ministar odbrane čestitao Dan Kopnene vojske
Ministar odbrane Miloš Vučević - Copyright Tanjug/ Ministarstvo Odbrane i Vojske Srbije

Potpredsednik vlade i ministar odbrane Miloš Vučević svim pripadnicima je čestitao Dan Kopnene vojske, 16. novembar i poželeo im puno uspeha u organizaciji sistema odbrane Srbije u narednom periodu.

 

 

"Negujući tradiciju slavnih kolubarskih heroja na današnji dan proslavljate 108. godišnjicu postojanja vašeg vida. Kopnena vojska kao najbrojniji i najopremljeniji vid Vojske Srbije dobrom organizacijom i pažljivim odabirom ljudstva uspeva da uspešno odgovori svim zahtevima koje sobom nose kopneni zadaci i misije", napisao je u čestitki ministar Vučević i poručio:

"Sa željom za puno uspeha u organizaciji sistema odbrane naše zemlje i u narednom periodu i očuvanju kontrole u Kopnenoj zoni bezbednosti, u čemu ćete siguran sam biti profesionalni i operativni kao i do sada, čestitam vam praznik.“

Čestitku je pripadnicima Kopnene vojske uputio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nedavno je ministar Vučević obišao je, zajedno sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem, Komandu Kopnene vojske u Nišu, kada je poručio da će Ministarstvo odbrane uz podršku Vlade i predsednika Republike nastaviti sa jačanjem Vojske Srbije i raditi na poboljšanju standarda njenih pripadnika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike