Oprez u vožnji zbog vlažnih kolovoza i magle

07.11.2022

06:25

0

Magla smanjuje vidljivost na području Loznice, Valjeva, Požege i Smederevske Palanke kao i na putevima pored reka i u kotlinama

Oprez u vožnji zbog vlažnih kolovoza i magle
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Vlažne kolovoze danas treba očekivati jer meteorolozi prognoziraju povremeno slabu kišu, ali na njih treba računati i na mestima gde ima i magle, saopštio je Auto-moto savez Srbije.


Magla smanjuje vidljivost na području Loznice, Valjeva, Požege i Smederevske Palanke kao i na putevima pored reka i u kotlinama, pa zato treba vozite pažljivije, a posebno obratiti pažnju na bezbednost đaka u ulicama oko škola.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija zadržavaju se po tri sata.

Ono što je važno da vozači znaju je da, ako idu auto-putem E - 75, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova zoni graničnog prelaza Horgoš.

JP "Putevi Srbije". je saopštilo da je na auto-putu E-75, Subotica - GP Horgoš, zona GP Horgoš, smer ka Horgošu, od danas do 12. decembra izmena režima saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji i proširenju graničnog prelaza Horgoš.



Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike