Srbi poleteli sa kiparskog aerodroma, a evo kako je izgledala sinoćna drama (VIDEO)

03.11.2022

10:56

0

Iako je osoblje aerodroma prvobitno najavilo dvočasovni protest počevši od 14 sati, on je potrajao do 19 sati

Srbi poleteli sa kiparskog aerodroma, a evo kako je izgledala sinoćna drama (VIDEO)
Aerodrom Pafos - Copyright Profimedia

Usled protesta osoblja, na hiljade putnka među kojima i grupa srpskih državljana, bilo je zarobljeno na aerodromu u Pafosu na Kipru, koji je uticao pomeranje na više od 20 letova.

Pojedini letovi preusmereni su na aerodrom Larnaka, dok je za ostatak osoblja obezbeđen besplatan hotelski smeštaj.

Kako smo saznali iz ambasade Republike Srbije na Kipru, odmah posle ponoći došlo je do normalizacije saobraćaja na aerodromu u Pafosu i u ovom trenutku se obavlja bez ikakvih problema. 

Iako je osoblje aerodroma prvobitno najavilo dvočasovni protest počevši od 14 sati, on je potrajao do 19 sati, što je izazvalo paniku, bes i uzvike što se moglo videti na snimcima objavljenim na društvenim mrežama. 

 

 

- Od dva sata po podne ništa nije poletelo sa ovog aerodroma, nijedan avion. Štrajkuje celokupno osoblje. Pritom, ne puštaju ljude da izađu napolje iz aerodromske zgrade da ne bio nastao još veći haos. Ljudi koji čekaju ovde su očajni, besni, a neki od njih i plaču. Zaista je haos - rekao je juče jedan od naših zarobljenih putnika na Kipru za Blic.

 

 

Inače, do štrajka u Pafosu došlo je dan nakon što su radnici na aerodromu Larnaka štrajkovali u utorak od 10 do 12 sati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike