Vijagru unose u Srbiju "na crno" iz Egipta? Urolog otkriva koji muškarci nikako ne smeju da se samozadovoljavaju

31.10.2022

12:48

1

Srpski stručnjak u oblasti urologije dr Aleksandar Milošević kaže da je seksualna energija najveća životna energija

Vijagru unose u Srbiju "na crno" iz Egipta? Urolog otkriva koji muškarci nikako ne smeju da se samozadovoljavaju
profimedia-0334728575 - Copyright Profimedia

Medikamenti u poslednjih nekoliko godina nelegalno u Srbiju dolaze iz Egipta, a u toj grupi najviše su antibiotici i vijagra.

Naime, pojedini srpski turisti koji letuju u toj zemlji shvatili su da tamo mogu jeftino da pazare lekove, i to bez recepta - kutija antibiotika može da se kupi i za evro-dva, dok vijagra košta oko dva evra.

Tako neki dovlače kutiju više da bi kod kuće imali u rezervi, a sve to samo da ne bi morali da odu kod lekara po recept. Drugi pak ove lekove preprodaju, što se može videti po ponudama na oglasima, banderama, ali i pijačnim tezgama.

Printscreen/TV Pink
Dr Aleksandar Milošević

O toj temi u jutarnjem programu TV Pink kod Jovane Jeremić govorili su privatni detektiv i doktor - urolog.

Srpski stručnjak u oblasti urologije dr Aleksandar Milošević kaže da je seksualna energija najveća životna energija, i kada tu zaškripi, odmah se javlja potreba za medikamentima.

Kako kaže, za muškarca je od devedesetih godina tražena pilula, a za žene tek poslednjih desetak godina.

- Muškarci postižu erekciju, a ne mogu da dođu do ejakulacije bez masturbacije - kaže doktor.

Lek u određenim zemljama može da se koristi bez kontrole i nadzora, što je opasno, navodi dr Milošević.

Profimedia
 

- Imamo sve više problema u seksualnoj funkciji, komunikaciji, a o tome govori i bela kuga. Ono što se često dešava, jesu pacijenti parovi koji ne mogu da obave seksualnu radnju. Uz vijagru muškarac koristi drogu ili kokain - dodao je on i objasnio da pacijenti koji doživljavaju erekciju ali ne i ejakulaciju nikako ne smeju da masturbiraju, a ako to i rade obavezno da to bude uz partnerku.

Prosečna dužina srpskog "ponosa"

Profimedia
 

Urolog Milošević je s proleća gostujući na TV Prva otkrio i kolika je prosečna dužina muškog polnog organa na našim prostorima.

Urolog dr Aleksandar Milošević je izneo podatke o dužini prosečnog muškog polnog organa u erekciji kod evropskih muškaraca, i kaže da on iznosi između 13,6 i 14,2 centimetra.

- Ono što je zanimljivo u tim studijama, žene su rekle da bi penis trebalo da bude 14,5 do 15, a muškarci 16,6 do 17, to su želje jednih i drugih, tako da se vidi da bi i jedni drugi hteli da bude veći, rekao je urolog Milošević.

Ipak, ono što se smatra normalnom veličinom polnog organa, možda će vas iznenaditi.

- Smatra se da nas da normalan penis u erekciji je oko devet centimetara, čak i ispod, gornja norma je 16,5 do 17 centimetara. Mi smo imali u mom doktoratu 40-ak pacijenata koje smo operisali, koji su imali penise od 17 do preko 20 centimetara, mi smo morali da ih smanjimo na normalne mere od 13-14 da bi imali erekciju. Tako da, eto, to su normalne vrednosti - rekao je dr Milošević.

Dr Milošević je istakao da oko 70 odsto muškaraca ima normalne veličine genitalija, a za one koji nemaju, tu je hirurgija koja može da im produži penis za nekoliko centimetara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike