Užas i jeza u školskom dvorištu u Kragujevcu: Osnovci se iživljavali nad mačetom, na kraju mu polomili šape i živog zakopali

15.10.2022

08:48

1

Učiteljica Zorica Veličković je ispričala da su nedužno i nesvesno mladunče učenici šestog razreda bukvalno masakrirali

Užas i jeza u školskom dvorištu u Kragujevcu: Osnovci se iživljavali nad mačetom, na kraju mu polomili šape i živog zakopali
Pixabay - Copyright Pexels

Nakon užasa i jeze koji se dogodio u osnovnoj školi u Kovačici, kada su đaci gledali kako čopor pasa lutalica komada mače i navijali, iz Kragujevca stiže još stravičnija priča.

Kako je na društvenoj mreži Tviter ispričala učiteljica Zorica Veličković, nedužno i nesvesno mladunče, ljubimče dece iz škole, učenici šestog razreda su bukvalno masakrirali.

- Pedagog, psiholog i direktorka moje škole pet dana ne mogu da raščivijaju ko je ubio mače, u školskom dvorištu, za vreme smene starijih razreda OŠ. Imena imaju, zovu ih na razgovor i naravno dete kaže - Nisam ja, ne znam ko je…

Čekam kolegenicu, razrednu te dece koja danas ima sastanak sa roditeljima te dece da se javi. Nijedan ishod osim krivične prijave nije zadovoljavajući za mene. Oni se nadaju ukoru starešine, ja sam spremila mail Orci sa fotografijama i opisom.

Sadističko iživljavanje trajalo je dva dana, završilo se uginućem mačeta, kome je iscurelo i oko kao posledica udaraca. Dete je htelo da vidi da li mačka ima 9 života, bio je i inspirisan da postavi nadgrobnu ploču: RIP Mici, 1127-2022.

Nekome je bilo zabavno da nacrta karikaturu mačke koja se smeje u grobu dok joj curi oko…To su deca, peti i šesti razred, to su deca koja su navikla da budu zaštićena, da im sve prolazi jer imaju nezgodne roditelje koji znaju da njihova deca ne lažu i koji znaju da njihova deca nisu siledžije to su deca zbog koje vam dođe inspektor da bi vam objasnio da vi ne znate da radite sa decom jer dete nikad nije krivo.

Dete je: u četvrtak bacalo mače, šutiralo ga, zalivalo vodom, u petak ga je živo, dezorjentisano zakopalo u plitak grob i navalilo kamenu ploču-lopatom uzetom iz dvorišta kuće 50m od škole, zatim ga je izvadilo, polomilo mu prednje šape, davilo najlon kesom i vratilo u grob.

 

 

Kad mi koleginica kaže to je dete, ne možeš dete krivično da goniš, ja kažem - to nije dete nego psihopata i krivično gonim počinioca a odgovornost ide roditeljima, on kod psihijatra da mu upišu dijagnozu i daju lekove. Inače stručnjaci te male kretene, plaše sa pretnjom da će učiteljica Zorka da ih prijavi policiji - autoriteti….

Još jedan detalj, leš je pedagog “sahranio“ u petak pre podne - bacio u kontejner.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike