Uručeni ključevi za 274 stana pripadnicima snaga bezbednosti: Vulin i Vučević na svečanosti! (FOTO)

19.08.2022

10:10

0

U završenoj drugoj fazi dodeljeni su ključevi za 274 stana

Uručeni ključevi za 274 stana pripadnicima snaga bezbednosti: Vulin i Vučević na svečanosti! (FOTO)
6[2935] - Copyright Ministarstvo unutrаšnjih poslova Republike Srpske (MUP RS)

Danas je održana dodela ključeva stanova pripadnicima snaga bezbednosti u Novom Sadu.

U završenoj drugoj fazi dodeljeni su ključevi za 274 stana u kompleksu od četiri zgrade. Ceremoniji su prisustvovali gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Gradonačelnik Vučević čestitao je svima na useljenju i poželeo dobrodošlicu u Jugovićevo.

- Rekao bih da ćete imati jedan od najlepših ambijenata za život i ponosan sam na ono što je država Srbija uradila zajedno sa Gradom Novim Sadom uradila na ovoj lokaciji koja je nekada bila zapuštena. Sada je to moderno naselje koje će se razvijati. Ovde je izgrađeno 1972 stana za pripadnike Vojske Srbije, policije Srbije, Bezbednosno-informativne agencije, za ljude čiji su najbliži srodnici dali život za otadžbinu i ljudi koji su vojni invalidi. Verujem da nećemo stati samo na ovome nego da ćemo nastaviti da gradimo stanove za službe bezbednosti, jer je veliko interesovanje- naglasio je Vučević.

 

 

Ključeve stanova uručio je ministar Vulin, koji je naveo da je predsednik Aleksandar Vučić prvi srpski predsednik koji je pristupio rešavanju stambenih pitanja pripadnika službi bezbednosti na organizovan način.

-Ne znamo šta nam donosi budućnosti, ali znam da država Srbija može da računa na svakog od vas. Ovim želimo da pokažemo da i vi možete da računate na svoju Srbiju, kakvi god dani bili pred nama, koliko god budu pokušavali da uruše mir i stabilnost za koju smo se dugo borili, ali vaše porodice će uvek biti zbrinute. Srbija poštuje svakog ko čuva njen mir i bezbednost- rekao je Vulin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike