Mićin o napadima na Vučevića iz Zagreba: Koliko pomaže Hrvatima mogu da svedoče predstavnici Hrvatske

15.08.2022

11:44

0

"Nije gradonačelnik Miloš Vučević nikakav nacionalista već naprotiv čovek širokog srca"

Mićin o napadima na Vučevića iz Zagreba: Koliko pomaže Hrvatima mogu da svedoče predstavnici Hrvatske
autobusi 2 - Copyright NSuživo.rs

Žarko Mićin, šef kabineta gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, oštro je reagovao na pisanje hrvatskog “Jutarnjeg lista”, u kojem se navodi da gradonačelnik Novog Sada “prati svog šefa Aleksandra Vučića, u pasivno-agresivnim napadima na Srbe koji letuju u Hrvatskoj.”

- Nije gradonačelnik Miloš Vučević nikakav nacionalista već naprotiv čovek širokog srca koji  poštuje sve manjine i mnogo je pomogao hrvatskoj zajednici u Novom Sadu. Tome vam mogu posvedočiti predstavnici hrvatske zajednice Tomislav Žigmanov i Goran Kaurić.  Dobro da je Jutarnji preneo izjavu u integralnom obliku za razliku od nekih domaćih medija koji su izvukli iz konteksta jer je jasno da je govorio samo o danu kada desetine hiljada ljudi u Srbiji odaje poštu žrtvama Oluje, a ne o letovanju uopšte.

- U izjavi jasno stoji da ne osuđuje nikoga što letuje u Hrvatskoj tako da nema nikakvog huškanja niti napada na bilo koga. Vučević je samo veliki patriota koji voli Srbiju, ali poštuje sve nacionalne manjine i sa njim kao premijerom svim manjinama pa i Hrvatima može biti samo bolje i nikako drugačije - stoji na Instagram profilu Žarka Mićina.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike