Smirite se, udahnite duboko! Putnička vozila čekaju na graničnim prelazima 30-150 minuta

12.08.2022

19:49

0

Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu i ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 150 minuta, a na Šidu, na izlazu 60 minuta

Smirite se, udahnite duboko! Putnička vozila čekaju na graničnim prelazima 30-150 minuta
preševo - Copyright Foto:Printskrin/MUP

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta, dok na prelazu Gradina, na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 70 minuta, a na izlazu 80 minuta.


Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu i ulazu zadržavanje za putnička motorna vozila je 150 minuta, a na Šidu, na izlazu 60 minuta.
Foto:Printskrin/MUP
 


Putnička vozila na Batrovcima čekaju 45 minuta da uđu u zemlju, a 90 da izađu.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, koliko se čeka i na prelazima Jabuka i Šipljani i to prilikom ulaska u zemlju.

Na prelazu Kotromani na ulazu i na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 45 minuta, dok je na prelazu Sremska Rača zadržavanje 60 minuta.

Na auto-putu E-65 na denoci petlja Horgoš-petlja Subotica, u smeru ka Novom Sadu zbog radova na demontaži i montaži zaštitne ograde do 19. avgusta za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Na putu Brnjica- Dobra vozila se do 30. novembra puštaju naizmenično zbog radova na rehabilitaciji.

U naselju Četereže na putu Žabari - Bošnjak do 31, avgusta saobraćaj se zbog radova na sanaciji kolovoza odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Naizmeničnim propuštanjem vozila saobraćaj se do 31. avgusta odvija i na obilaznici oko Sombora, na deonici Bački Breg - Sombor, a radovi se izvode od 7 do 16 časova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike