Tužilaštvo naredilo privođenje direktora Zavoda sa sport zbog napada na radnicu: Pogledajte snimak na kome se sve vidi (VIDEO)

12.08.2022

11:37

1

Autor: R.M.

Na snimku koji kruži mrežama vidi se da je čovek odgurnuo devojku nakon verbalne komunikacije

Tužilaštvo naredilo privođenje direktora Zavoda sa sport zbog napada na radnicu: Pogledajte snimak na kome se sve vidi (VIDEO)
Printscreen Twitter necudatimojepare

Više javno tužilaštvo izdalo je nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu za privođenje direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Gorana Bojovića zbog navodnog napada na radnicu.

- Koordinator za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izdao je nalog da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji. Po nalogu će postupati nadležno Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje će sprovesti i sve druge neophodne radnje u ovom slučaju, u cilju utvrdjivanja da li se u radnjama učesnika događaja stiču elementi krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti - saopštili su iz tužilaštva.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se vidi kako čovek, za koga se veruje da je direktor Bojović, nasrće u jednom trenutku na ženu u kancelariji.

Iako se ne čuje o čemu pričaju, na snimku se vidi da je devojka u trenutku kada je direktor ušao u kancelariju ustala iz fotelje u kojoj je sedela i očigledno je došlo do verbalnog sukoba. 

 

 

U jednom trenutku, čovek je gura i ona pada nazad u fotelju, da bi nakon toga bila nastavljena verbalna komunikacija između njih dvoje. 

Ono što je zanimljivo jeste da na snimku svi nose zimsku garderobu, pa je vrlo moguće da je ovaj snimak nastao dosta ranije, a da je tek sada pušten na mreže.

Kako se navodi u opisu snimka, devojka koja je od Bojovića pretrpela fizičko i verbalno nasilje, nalazi se trenutno na bolovanju.

BONUS VIDEO

192_rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi