Dadilja iz Kruševca skovala detaljan plan: Smislila kako da podvali dete bivšem dečku kao zajedničkog sina - sve počelo na Fejsbuku!

08.08.2022

21:42

0

Autor: 24sedam

Namera bebisiterke je bila da dečaka koji joj je poveren na čuvanje bivšem dečku predstavi kao njihovog sina

Dadilja iz Kruševca skovala detaljan plan: Smislila kako da podvali dete bivšem dečku kao zajedničkog sina - sve počelo na Fejsbuku!
Pixabay

Neverovatan slučaj otmice bebe dogodio se danas u Kruševcu. Kruševljanka J. J. (35) uzela dečaka starog 40 dana i odnela ga u kuću bivšeg dečka D. S. (40) kome je rekla da je to njihov sin.

Sve je počelo kada je majka dečaka preko Fejsbuka tri dana ranije angažovala dadilju da joj na nekoliko sati pričuva dete.

Po dogovoru, J.J. je došla i odvela dete u šetnju, ali se, na zaprepašćenje majke, nije vratila u dogovoreno vreme.

- Uznemirena K. B. jutros je nazvala je policijsku stanicu u Kruševcu i rekla da je dadilja, po prethodnom dogovoru, odvela dete u šetnju u park i da se nije pojavila u dogovoreno vreme, kao i da se ne javlja na telefon. Ona je navela i da je dadilju angažovala pre tri dana, a da su se upoznale preko Fejsbuka - kaže izvor iz istrage i nastavlja:

- Majka je bila potpuno van sebe, ponavljala je da ne zna gde joj je dete i da ne može da veruje šta se dogodilo. Objasnila je da je mališan rođen krajem juna, a da joj je žena kojoj je tako malu bebu poverila delovala pristojno.

Policija se digla na noge i u rekordno kratkom roku pronašla dadilju i bebu i to u naselju Mudrakovac, u kući njenog bivšeg momka.

- Novorođenče je nađeno u kući D. S, koji je, zajedno sa dadiljom nakon upada policije odveden na saslušanje, a onda je tamo usledio pravi šok - priča izvor Kurira i nastavlja:

- Dadilja je navodno izjavila da je ona sa D. S. bila prvo u vezi, a potom i u vanbračnoj zajednici. Objasnila je da je u decembru prošle godine doživela spontani pobačaj, ali da to nikome nije ispričala. Njih dvoje su u vezi bili do aprila ove godine, a tada su se rastali i njena namera je bila da dečaka koji joj je poveren na čuvanje predstavi kao njihovog sina.

Šok u porodici bivšeg dečka

Šokirani D. S. potvrdio je da su se nekada zabavljali, ali da nije znao da je ona izgubila bebu.

- On je naveo da ga je J. J. pozvala u petak i rekla da će u ponedeljak dovesti njihovo zajedničko dete da ga upozna. Tako je i uradila, došla je juče kod njega i bebu prestavila kao njihovog sina - kaže izvor iz istrage i nastavlja:

- Po svemu sudeći J. J. je detaljno isplanirala otmicu i samo je tražila dete koje će pokazati momku kao njihovo. Ona se, verovatno, javila majci dečaka na Fejsbuku gde je navela da radi kao bebisiterka jer je imala bebu odgovarajućeg uzrasta. Žena joj je poverila bebu, a ona je iskoristila priliku.

J. J. je posle saslušanja u policiji puštena na slobodu, a protiv nje će u redovnom postupku, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kruševcu, biti podneta krivična prijava za oduzimanje maloletnog lica.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi