Obrt u slučaju devojke koja je "preživela pakao u Turskoj"! Vlasnik agencije tvrdi: Slike koje su objavljene nemaju veze sa njenim smeštajem

27.07.2022

10:58

0

U agenciji tvrde da su čak ponudili i drugi smeštaj, ali je on odbijen

Obrt u slučaju devojke koja je "preživela pakao u Turskoj"! Vlasnik agencije tvrdi: Slike koje su objavljene nemaju veze sa njenim smeštajem
agencija - Copyright Printscreen Kurir Tv

Nakon što je brat jedne devojke iz Srbije, koja je otišla u Kušadasi sa poznatom turističkom agencijom za mlade "Go 2 Travelling" objavio fotografije smeštaja u kojem je ona boravila, pokrenula se lavina negativnih komentara na "Tviteru".

Sudeći po objavljenim fotografijama, devojka, i njena drugarica dobile su veoma loš smeštaj, na šta je stariji brat jedne od njih reagovao vrlo burno na Tviteru.

 

 

Međutim kao i svaka, i ova priča ima svoju drugu stranu. 

- Želim da kažem da pre dva dana kada se ovaj tvit pojavio nas je to apsolutno šokiralo. Mi tamo u Kušadasiju imamo 1.700 ljudi i 50 naših zaposlenih i jasno postoji način ako se neki problem pojavi, a ovo do nas uopšte nije stiglo - rekao je Boris Katić, vlasnik i direktor agencije "Go2 Travelling i dodao:

- Mi smo za ovo saznali preko tvita. Brzo smo reagovali. Moram da kažem da se ovde radi o potpunoj neistine, znači ne o delimičnoj istini. Soba 602 iz tog hotel, a imamo slike te sobe, i poslaćemo danas svim portalima, jako nam je bitno da se zna. To su slike krova tog hotela, a na taj krov niko nije upućen da ide. Taj krov nije primeren, ali tamo nijedan naš putnik nije imao potrebu da ode. Ovde se radi o apsolutno lošoj nameri. Ovo nam je nanelo apsolutnu štetu. Takođe, nigde se ne spominje da je tim devojkama dan nakon "ček in-a" ponuđena opcija da se prebace u drugu sobu, koju su one odbile - dodao je Katnić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike