Srpkinji se letovanje u Turskoj pretvorilo u košmar! Od apartmana u kojem borave podilazi jeza: "Ovde samo zarazu mogu da dobiju" (FOTO)

25.07.2022

06:39

0

Na letovanje su otišle sa poznatom turističkom agencijom za mlade

Srpkinji se letovanje u Turskoj pretvorilo u košmar! Od apartmana u kojem borave podilazi jeza: "Ovde samo zarazu mogu da dobiju" (FOTO)
pexels-daria-shevtsova-3597111 - Copyright Pexels

Jedan mladić pokrenuo je lavinu komentara na Tviteru nakon što je podelio izgled smeštaja u kojem njegova sestra boravi na svom prvom samostalnom letovanju.

Naime, ona je otišla u Kušadasi sa poznatom turističkom agencijom za mlade, ali verujemo da ni u ludilu nije zamišljala da će deset dana boraviti u ovakvom apartmanu.

I to ne zato što je soba savršena.

 

 

Poznato je da turističke agencije često svoje turiste raspodele u nekoliko hotela, ali se zaista postavlja pitanje kako su imali hrabrosti da mlade ostave u pomenutom.

Naime, na fotografijama koje je mladić okačio može se primetiti da na terasi otpada fasada, štapići za uši od prethodnih gostiju, kao i limeni krov koji je odvaljen. 

Situacija u sobi nije ništa bolja, pa tako hodate po golom betonu, na zidovima se skuplja vlaga, posteljina je umrljana krvlju... kupatilo bez praga i ekstremno prljave pločice...

- Do poslednjeg momenta ne znate gde ćete biti smešteni i onda kad dođete saznate da za iste pare jedna grupa bude u finom hotelu sa bazenom, a drugi gledaju da se ne zaraze - kaže autor Tvita.

"Ako nemate dovoljno novca za letovanje, nemojte ni ići"

Kako objašnjava njen brat, letovanje je platila 280, sa dodatkom od 15 evra za gorivo za autobus.

Čini se da je ovaj komentar bio dovoljan da pokrene lavinu onih koji su odgovarali po principu "koliko para, toliko muzike".

Iako je činjenica da su letovanja ove godine poskupela, apsolutno nijedna osoba ne zaslužuje da tokom svog kratkog odmora boravi u apartmanima ovakvog izgleda.

- On da ima kintu. Ne bi cvileo ovde - samo je jedan u nizu negativnih komentara.

Dok drugi dodaje:

- Da me ne razumete pogrešno, ali ja sam 280 eur plaćao 1 noć u Antaliji i okolini (2 odrasla + dete). Naravno, išao sam u životu i u Egipat u hotel sa 2* za 400 eur 10 dana...dobio šta sam mogao za te pare, nema tu mnogo mudrosti.

S druge strane, bilo je i onih koji su savršeno razumeli kroz šta devojka prolazi jer su sa pomenutom agencijom slično doživeli na svojoj koži.

- Ne mogu da verujem da je neko pomenuo ovu agenciju jer sam mislila da većina ljudi ne zna za njih. Pre par godina smo išli preko ove agencije na Lefkadu. Bila sam i pre razočarana smeštajem, ali nikada do tada u životu nisam bila šokirana onim što smo videli. Smeštaj je bio u sklopu kuće koja je oronula spolja. Unutra je sav smeštaj bio otpad. I vlasnici su stare stvari, radio, igračke, tepihe, nagurali u ormare. 1 krevet je bio normalan. 2 kreveta su bila pomoćni ležajevi koji jedva izdržavaju da se ne raspadnu. Na spratu živi porodica (vlasnici) koji su se svađali, vrištali, iskreno mislim i tukli svaki dan. Vodiči su pijani bili konstantno. I morali su da menjaju jedni druge na turama jer nisu mogli da se oporave posle žurki. Apsolutno nemaju pojma ni gde vas vode, ni šta pokazuju. Bez problema su komentarisali, svađali, vrištali, iskreno mislim i tukli svaki dan. Bukvalno smo bili srećni što se nismo zarazili. Jako loša secanja..ali, jako.. - priča jedna korisnica.

Mnogi su savetovali da devojka nikako ne prihvata boravak u ovakvom smeštaju, kao i da postoje elementi za tužbu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike