Vozači, gužve su svuda! Zadržavanje na Bubanj potoku, ali i granicama

22.07.2022

17:56

0

Autor: 24sedam

Pojedini Beograđani rešili su da iz centra grada odu u vikendice ili kod prijatelja, a mnogi su ovog petka rešili da otputuju na more s obzirom na to da je počeo novi turistički talas

Vozači, gužve su svuda! Zadržavanje na Bubanj potoku, ali i granicama
gužva - Copyright Foto: AMSS

Tokom čitavog dana prema rečima nadležnih i Uprave saobraćajne policije na petlji Bubanj Potok se beleže gužve i zastoji. Primetan je veliki broj stranih državaljana koji su u tranzitu kroz našu zemlju i turističkih autobusa koji su krenuli put Grčke. Jedan od razloga gužvi su i sami radovi na petlji Bubanj Potok.

Pojedini Beograđani rešili su da iz centra grada odu u vikendice ili kod prijatelja, a mnogi su ovog petka rešili da otputuju na more s obzirom na to da je počeo novi turistički talas.

Jedan od razloga velike gužve ispred petlje Bubanj Potok su i sami radovi koji su u toku.

Veliki broj stranih državljana je u tranzitu kroz našu zemlju s obzirom na to da je počeo letnji raspust u pojedinim pokrajinama u Nemačkoj ,ali i jugu Holandije. Bilo je dosta vozila sa tablicama Austrije i Švajcarske.

Oni obično duž auto-puta od Gazele do Bubanj Potoka prave malo duže pauze na benzinskim stanicama.

Foto: Putevi-Srbije
 

 

Primetan je i veliki broj turističkih autobusa koji ne mogu da zaobiđu ovaj potez ukoliko su se uputili put Grčke.

Iz uprave saobraćajne policije apeluju na vozače da ukoliko kreću na godišnji odmor, zbog izuzetno visokih temperatura to rade pre 11 sati, a ukoliko moraju da putuju posle podne da to bude posle 17 časova.

Na graničnom prelazu Horgoš u šest kolona se ulazi u Srbiju, a čeka se do dva sata, dok se na Batrovcima za uzlazak u zemlju čeka u sedam kolona.

Na izlasku iz zemlje, na prelazu Preševo, čeka se u šest kolona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike