Pronađena deca nestala iz Dečijeg sela: Jana nađena je u Beogradu, a ostalo troje dece pronađeno je u Leskovcu

02.06.2022

15:57

0

Janin otac objavio je srećnu vest i zahvalio svima na pomoći da se dete pronađe

Pronađena deca nestala iz Dečijeg sela: Jana nađena je u Beogradu, a ostalo troje dece pronađeno je u Leskovcu
jana - Copyright Facebook/Bendzamin Spoljar

Trinaestogodišnja Jana Špoljar i još troje štićenika, koji su nestali u ponedeljak iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, danas su na svu sreću pronađeni!

Janin otac objavio je srećnu vest i zahvalio svima na pomoći da se dete pronađe. Za sada nije poznato da li su i ostali štićenici Dečjeg sela pronađeni.

- Drugari, Jana je nađena, hvala vam mnogo na pomoći, svima pojedinačno, jer ste mi pomogli mnogo, bez vas ne bih uspeo - rekao je otac nestale devojčice.

Devojčica je podsetimo nestala 30. maja zajedno sa još dve devojčice i jednim momkom koji su takođe štićenici ovog sela i deca bez roditeljskog staranja. To su Andrijana Mandić, Mejra Dikulić i Stefan Tadić. Sve tri devojčice imaju 13 godina i idu u sedmi razred osnovne škole. Stefan ima 18 godina i navodno je momak Mejre Dikulić.

Svih četvoro štićenika Dečjeg sela Dr.Milorad Pavlović, čiji je nestanak bio prijavljen policiji, pronađeni su danas, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako navode, devojčica J.Š nađena je u Beogradu, a ostalo troje dece pronađeno je u Leskovcu. Sva deca su dobro.

Policiji je prijavljen ranije nestanak četvoro dece iz Dečijeg sela "Dr Milorad Pavlović" u Sremskoj Kamenici.

Direktor Dečijeg sela Mirko Jankelić rekao je za Tanjug da je četvoro dece samovoljno napustilo ustanovu 30. maja posle 21.00 sat.

Jankelić je rekao da je nestanak dece iste noći prijavljen policiji, kao i inspekciji socijalne zaštite i da su sve procedure ispoštovane.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike