Neviđeno čudo u manastiru Tumane: Branku saopštili da će mu ćerka umreti, a on tvrdi da su je spasile dve stvari od sigurne smrti!

14.05.2022

23:42

0

Brankova ćerka je posle dvadesetak dana izašla iz bolnice

Neviđeno čudo u manastiru Tumane: Branku saopštili da će mu ćerka umreti, a on tvrdi da su je spasile dve stvari od sigurne smrti!
Manastir Tumane Foto: 24sedam/M.Vu

Manastir Tumane svedoči o velikim čudima, međutim ono čemu su posvedočili jednom Beograđanin i njegova ćerka, nikada do sada se nije dogodilo.

Prenosimo ispovest Branka Purića koja je osvanula na sajtu manastira o kojem priča čitav Balkan:

- Moje ime je Branko Purić, dolazim iz Beograda. Prošle godine u martu mesecu moja mlađa ćerka Snežana se razbolela. To je bila nekakva vrsta virusa koja se zakomplikovala do te mere da su njene vitalne funkcije počele da se gase od tog trenutka. Pošto su prognoze doktora bile takve da će ona najverovatnije umreti, upravo tada dolazim po prvi put u manastir Tumane čuvši da se u tom manastiru dešavaju čuda i od svih manastira izabrao sam za početak baš ovaj - kaže on.

Branko kaže da je njegova supruga stavila ćerci ispod jastuka dve stvari iz manastira.

- Uzeo sam ulje i ikonicu sa delovima odežde od Sv. Zosima i Sv. Jakova i to je moja supruga stavila ispod jastuka Snežani dok je ona već tada bila u komi. Nakon 3-4 dana polako su joj se počele vraćati vitalne funkcije i posle 15-20 dana smo je već izveli iz bolnice. Tako da se ona sada vratila svojim aktivnostima i krenula je u školu - rekao je Branko i dodao:

- Ja sam živi svedok za ovakvo nešto i mislim da bi trebalo da svi nađemo bar malo vremena za Boga i veru i ne treba da čekamo da nas nešto zadesi u životu, pa da se onda setimo Boga i Svetitelja - zaključuje Branko.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti