Đurđevdan se proslavljao u porodilištu: Pravi "bejbi bum" u Čačku!

07.05.2022

21:00

0

Od početka godine, ovo je po treći put da lekari u čačanskom porodilištu imaju pune ruke posla

Đurđevdan se proslavljao u porodilištu: Pravi "bejbi bum" u Čačku!
Ilustracija - Copyright RINA

Iako su mnogi Srbi u svojim domovima slavili jednu od najvećih slava Svetog Đorđa, u čačanskom porodilištu takođe je bilo veselo.

Veliki svetitelj bio je berićetan, pa se u gradu na Moravi sreća osmehnula za devet porodica, a nekima dala i dodatan povod za radost jer su prinovu dobili na dan svoje krsne slave. Rođeno je devet beba, od kojih je sedam devojčica i dva dečaka.

- Očekivao sam da će sve brzo proći, međutim lekari su mi rekli da je na Đurđevdan velika gužva u porodilištu i da budemo strpljivi. Minuti su prolazili kao godine, a čekaonica je bila puna nestrpljivih očeva koji su iščekivali vesti iz sale. Dobili smo zdravu devojčicu, a supruga i ja nismo imali dilemu i dali smo joj ime Đurđina po velikom svetitelju. U narodu se to kaže da je sama sebi dala ime. S obzirom na to da sam i ja slavio i ostavio goste kući, kasnije se slavlje nastavilo do duboko u noć - rekao je jedan od ponosnih očeva. 

Od početka godine, ovo je po treći put da lekari u čačanskom porodilištu imaju pune ruke posla, 7. marta rođeno 12 beba u jednom danu, dok je 10. janura na svet stiglo 11 mališana.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike