Za prvomajski uranak vedro: Dan još lepši - temperatura i do 23 stepena!

01.05.2022

04:35

0

Autor: J.B.O.

Najniža temperatura od 6 do 11, najviša od 20 do 23 stepena

Za prvomajski uranak vedro: Dan još lepši - temperatura i do 23 stepena!
Tan2022-4-25_182131488_7 - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Za prvomajski uranak u Srbiji jutro vedro, ali sveže, a dan uglavnom sunčan, do 23 stepena. Naredni dani donose više sunca.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas promenljivo oblačno i toplo, u većini mesta suvo sa dužim periodima sunčanog vremena, samo na jugozapadu i jugu zemlje ponegde s kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom.

Vetar slab, u košavskom području umeren i jak jugoistočni.

Najniža temperatura od 6 do 11, najviša od 20 do 23 stepena.

Tanjug/Strahinja Aćimović
 

U ponedeljak pretežno oblačno i malo svežije, u većem delu Srbije s kišom i pljuskovima sa grmljavinom, dok se na severoistoku očekuje uglavnom suvo. Vetar slab, u košavskom području umeren i jak jugoistočni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 8 do 12, najviša od 17 do 20  stepeni.

U utorak na severu promenljivo oblačno i uglavnom suvo, u ostalim predelima umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 8 do 11, najviša od 19 do 21 stepen. 

Prema prognozi vremena za narednih pet dana u Srbiji pretežno sunčano i toplo, a uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina i to uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Krajem perioda nestabilno sa povremenim pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike