Sastav osnovca raznežio Tviter zajednicu: "Od ovoga više ne treba" (FOTO)

07.04.2022

21:23

0

Autor: M.Petrović

Objava je ubrzo postala viralna, a komentari su se samo nizali

Sastav osnovca raznežio Tviter zajednicu: "Od ovoga više ne treba" (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nemanja Ugrešić postao je poznat široj javnosti zbog svoje humanosti i spremnosti uvek da pomogne.

Toliko puta je u svojoj radionici motora sakupio novac za decu kada im je to bilo najpotrebnije, a da je svojim postojanjem postao uzor mnogima govori i sastav jednog dečaka koji je baš njega odabrao za "Osobu kojoj se divi".

Naime, ovaj dečak podsetio je na samo jedan u nizu Nemanjinih gestova, kada je pročitavši na Tviteru da jedna devojčica nema novca da ode na rekreativnu nastavu u najkraćem mogućem roku pokrenuo akciju i sakupio ga, da i ona bude uz svoje prijatelje.

"Moj komšija Nemanja ima veliko srce i zato mu se divim", napisao je dečak u svom sastavu.

 

Ni Nemanja mu nije ostao dužan odgovora, pa je na Tviteru podelio sastav i napisao: "Od ovoga apsolutno više ne treba. Nikada".

Objava je ubrzo postala viralna, a komentari su se samo nizali.

- Prijatelju, ti si uspeo u životu. Ove dve strane dečijeg rukopisa vrede mnogo više nego milioni na računima i stotine kvadrata nekretnina. Svaka ti čast, treba da budeš ponosan na sebe i ono što radiš. Srečan sam što sam pomogao tvoju akciju i svaku ću sledeću pomoći, samo zovi;

- Divan tekst pisan srcem iz glavice jednog osnovca. Kada ima takvog komšiju tema mu se nametnula bez razmišljanja.Nemanja nam je dao zadatak i ličnim primerom nas podstakao da budemo humani. Hvala mu, plemenitost ne može proći nezapaženo čak i kod najmlađih.

- Ovo je najlepše što čovek može da doživi, sjajnije od svake zlatne medalje! Bravo za malog i velikog komšiju koji svet čine mestom na kojem je lepo živeti! - zaključuje jedna korisnica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike