Vučić primio decu iz regiona - dobio najlepši poklon: " U Srbiji ste svoji na svome, ovde će vas uvek dočekati ljubav" (VIDEO)

05.03.2022

09:39

0

Događaj je počeo u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike

Vučić primio decu iz regiona - dobio najlepši poklon: " U Srbiji ste svoji na svome, ovde će vas uvek dočekati ljubav" (VIDEO)
Tan2022-3-5_105226982_1 - Copyright Tanjug/Rade Prelić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u posetu srpsku decu iz regiona.

Događaj je počeo u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

- Slažem se sa velikim pesnikom i osećam potrebu da vam se u ime odraslih i svih nas izvinim. Nijedan problem koji stoji pred vama u ovom trenutku niste vi napravili niti ste ga zaslužili. Nikada nijedno dete nikoga nije ostavilo na ulici.

Tanjug/Rade Prelić
 

 

 

 

Naša generacija dužna vam je izvinjenje za strah, plašeći se za mogućnost rata, i molim vas da nikada vašu decu ne suočavate sa strahovima, sa kojim smo vas mi odrasli suočavali. Imajte uvek na pameti tu lepu pesmu Mike Antića "Ljubav". Gajite ljubav, ljubite svoje roditelje, drugove, srpski narod, kulturu - naveo je Vučić.

Predsednik je dodao da su u Srbiji svoji na svome.

- Ovde će vas uvek dočekati ljubav. Ponosni smo i srećni što danas možemo da vas ugostimo. Hvala vam još jednom, živela Srbija i živeo srpski narod - rekao je predsednik Vučić.

Tanjug/Rade Prelić
 

 

Deca su se zahvalila predsedniku Vučiću.

- Poštovani predsedniče mnogo vam hvala što ste danas ugostili srpsku decu iz regiona. Svi smo jako srećni što smo danas sa vama. Jako smo srećni što smo u Srbiji i što smo obišli mnoge znamenitosti. Dolazimo iz različitih krajeva i svako od nas ima neku specifičnu priču, ipak svima nam je zajednička ljubav prema Srbiji i svom narodu.

Deca su predsedniku Vučiću čestitala rođendan i uručila poklon, ikonu.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike