Sunce će se na kratko promoliti danas

09.11.2020

05:55 >> 08:21

0

Magloviti i tmurni dani pred nama

Sunce će se na kratko promoliti danas
Copyright Profimedia

Danas će u većem delu zemlje biti maglovito. Tek ponegde će se sredinom dana na kratko pojaviti sunce. Izuzetak su planine koje će tokom čitavog dana biti osunčane. Ujutro će ponegde biti slabog mraza,  a temperatura  će se kretati od -1 do 5 stepeni. Tokom dana tamo gde bude magle samo 6 stepeni, a u osunčanim mestima do 15.

U utorak ujutru će hladno, ponegde slab mraz. U nižim predelima magla i niska oblačnost. Sredinom dana ponegde kratkotrajno podizanje magle. U brdsko-planinskim predelima pretežno sunčano. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura od 0 do 6, najviša od 6 u mestima sa maglom do 14 stepeni u sunčanim predelima.

Prognoza za zimu: Balkanu prete poplave 

U sredu će u  Vojvodini, po kotlinama i duž rečnih tokova magla ili niska oblačnost veći deo dana, a ponegde se očekuje i slaba sipeća kiša. U brdsko-planinskim predelima i u predelima bez magle biće pretežno sunčano. Vetar će biti slab,  uglavnom jugoistočni, na jugu Banata i u Pomoravlju i umeren. Najniža temperatura od 2 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

U četvrtak ujutro takođe u nižim predelima i po kotlinama magla ili niska oblačnost, ponegde sa sipećom kišom. Sredinom dana sa sunčanim periodima, na planinama pretežno sunčano. Vetar će boto slab, promenljiv, na jugu Banata i u Pomoravlju još ujutro umeren, a zatim u slabljenju. Najniža temperatura od 1 do 6, najviša od 10 do 14 stepeni.

Prognoza vremena za narednih pet dana  – od 13.11.2020. do 17.11.

Oblačno i tmurno, ponegde sa sipećom kišom.

Magla i smog prekrili gradove: Jedva se diše! Pančevo “gori” , a i Novi Sad u crvenom 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike